Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις «Η τέλεια γυναίκα» του Ιάκωβου Μυλωνά έρχεται στην Ξάνθη

«Η τέλεια γυναίκα» του Ιάκωβου Μυλωνά έρχεται στην Ξάνθη

0
mylonas teleia gynaika

Στο θέατρο Ανατολικά του Νέστου το Σάββατο η μαύρη κωμωδία που χαρίζει γέλιο και συγκίνηση

‘’Η Τέλεια γυναίκα’’ του Ιάκωβου Μυλωνά χαρακτηρίστηκε από πολλούς κριτικούς ως ένα από τα έργα που πρέπει οπωσδήποτε να δούμε φέτος. Ο Ιάκωβος Μυλωνάς επιστρέφει σε έναν μοναδικό ρόλο, με μία ερμηνεία καθηλωτική. Όταν τα όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα την κατάλληλη στιγμή, τότε μπορεί να γίνουν εφιάλτες. Ο Ιάκωβος τα έκανε κωμωδία.

Τα παιδικά χρόνια, ο πρώτος έρωτας, η ζωή που ζούμε για να είναι ευχαριστημένοι οι άλλοι, οι άπληστες σχέσεις, η μοναξιά, η αναζήτηση του ιδανικού, του τέλειου, η λύτρωση, κυριαρχούν στην σκηνή. Όλα αυτά δοσμένα με πάρα πολύ χιούμορ, γιατί έτσι κι αλλιώς τα σοβαρότερα πράγματα λέγονται στα αστεία. Μια συγκινητική κωμωδία που θα σας κάνει να γελάτε και να δακρύζετε συγχρόνως. Ένα εξαιρετικό ανέβασμα με υπέροχη σκηνοθεσία και μουσική. Μία δυνατή παράσταση που θέτει και απαντά σε πολλά ερωτήματα.

Όπως λέει ο ηθοποιός: «Η απόσταση που μας χώριζε είχε μικρύνει επικίνδυνα. Απλά δεν ήξερα αν ο κίνδυνος ήταν για μένα ή το στόχο μου. Δε μ’ ένοιαζε πλέον. Θυμήθηκα ένα παλιό τραγούδι που έλεγε ‘’θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό’’. Πήγα. Μου βγήκε. Ζωή, τι να πεις;». «Ο καθένας πρέπει να ζει τη ζωή του όπως αρέσει στον ίδιο όχι όπως αρέσει στους άλλους. Άλλη χαζομάρα κι αυτή. Να χαραμίζουμε τη ζωή μας για να μην πουν τίποτα οι άλλοι. Μωρέ δε πάνε στο διάολο οι άλλοι; Δε μ’ ένοιαζε αν με βλέπουν. Πήρα την τέλεια γυναίκα απ’ το πόδι και συνεχίσαμε το ταξίδι μας για την Ξάνθη…»

Το Σάββατο 21 Μαΐου στις 21:00, στο Θέατρο «Ανατολικά του Νέστου» στην οδό Βελισαρίου 26, θα ανέβει η μαύρη κωμωδία «Η Τέλεια Γυναίκα».

Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο: 6973498913

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στο καφέ Ερμής θα παρουσιαστούν ποιήματα του Κώστα Ταβουλτσίδη

Σήμερα στις 19:30 – Μουσική θα παίξουν ο Αντώνης Μουσαδές και ο Γιάννης Βουλτσίδης Η…