Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Θέλει να κάνει την… αντεπίθεση η Skoda Ξάνθη

Θέλει να κάνει την… αντεπίθεση η Skoda Ξάνθη

0
skoda panaitolikos

Στόχος η νίκη στον αγώνα με τον Παναιτωλικό (Κυριακή 01/11 – 17:15)

Ένα μήνα εκτός ο Βασιλακάκης – αμφίβολος ο Καρυπίδης για το αυριανό παιχνίδι

Ένα μήνα θα μείνει εκτός δράσης ο Θοδωρής Βασιλακάκης, όπως φάνηκε από την μαγνητική που έκανε χθες το πρωί, κάτι που σημαίνει ότι ο 27χρονος μέσος της Ξάνθης θα επιστρέψει στις προπονήσεις στις αρχές Δεκεμβρίου.

Ο Βασιλακάκης υπέστη βλάβη α’ βαθμού στον έσω πλάγιο χιαστό και το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας – αποκατάστασης ώστε να είναι έτοιμος για τη συνέχεια.

Πιο ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Χρήστο Καρυπίδη καθώς ο υπέρηχος στον οποίο υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής έδειξε σύσπαση στο δικέφαλο, χωρίς να είναι κάτι σοβαρό. Ο έμπειρος αμυντικός όμως δύσκολα θα προλάβει την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας ώστε να είναι έτοιμος για τα επόμενα παιχνίδια.

Αντίθετα σε κανονικό ρυθμό προπονείται εδώ και ημέρες ο Λουσέρο ο οποίος θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Λουτσέσκου για το αυριανό ματς.

Θέλει τη βαθμολογική… αντεπίθεση

Ξέχωρα από τους δύο τραυματίες πάντως, το δύσκολο πρόγραμμα έφυγε για την Ξάνθη, η οποία, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό, ετοιμάζει τη δική της βαθμολογική αντεπίθεση.

Η μόλις μια νίκη σε οκτώ αγωνιστικές είναι σαφώς ένας απολογισμός που δεν βρισκόταν στους στόχους της ομάδας, όμως το βατό πρόγραμμα που ακολουθεί της δίνει την ευκαιρία να βελτιώσει την παρουσία της στον βαθμολογικό πίνακα.

Η προετοιμασία της ξανθιώτικης ομάδας συνεχίστηκε χθες με πρωινή προπόνηση όπου τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές εστίασαν κυρίως στην επιθετική ανάπτυξη και στα τελειώματα φάσεων. Στο ξεκίνημα και μετά την προθέρμανση με το αερόβιο τρέξιμο και τις ασκήσεις νευρομυϊκής συναρμογής, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε ομάδες και υπήρξαν παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κράτησε για ακόμη μία φορά κλειστά τα «χαρτιά» του ενόψει του κυριακάτικου αγώνα και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε ορισμένες εκπλήξεις όπως το συνηθίζει άλλωστε.

Η πιθανότερη 11άδα για το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες θα αποτελείται από τους Τσενάμο (τέρμα), Μπέρτο – Φλίσκα – Φάρκας (ή Λισγάρα) – Γουάλας που θα αποτελούν την αμυντική τετράδα, στη μεσαία γραμμή οι Παπαστεριανός – Λουσέρο – Ερέα θα έχουν καθήκοντα ανασταλτικά/οργανωτικά στον άξονα και θα είναι πλαισιωμένοι από τους Ντιμιτρόφ – Σολτάνι οι οποίοι θα πάρουν θέση δεξιά και αριστερά της μεσοεπιθετικής γραμμής αντίστοιχα, ενώ προωθημένος θα ξεκινήσει – εκτός απροόπτου – ο Παντελής Καπετάνος.

Ο Τζήλος (ΕΠΣ Λάρισας) διαιτητής στο Ξάνθη – Παναιτωλικός

Ορίστηκαν οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Super League 2015-16. Διαιτητής του αγώνα Skoda Ξάνθη – Παναιτωλικός θα είναι ο Θανάσης Τζήλος (ΕΠΣ Λάρισας) με βοηθούς τους κ.κ. Γιώργο Γεωργιάδη (1ος ΕΠΣ Κοζάνης) – Στυλιανό Τσολάκη (2ος ΕΠΣ Αθηνών) ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Σταύρος Τριτσώνης (ΕΠΣ Αθηνών).

Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό φύλλο, ο Τζήλος είναι ένας αξιόλογος και ταλαντούχος διαιτητής ο οποίος κατά το διάστημα 2001-2007 ήταν μέλος των διαιτητών Ξάνθης (ΕΠΣ Ξάνθης) μιας και ήταν φοιτητής στην πόλη μας (Πολ. Μηχανικός). Όταν αποφοίτησε επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του και συνέχισε στο χώρο της διαιτησίας καταγράφοντας ανοδική πορεία, φθάνοντας φέτος μέχρι τους πίνακες διαιτησίας της Super League. Στο φετινό πρωτάθλημα σφύριξε σε δύο παιχνίδια, το Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) την 1η αγωνιστική και το Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης (2-1) την 5η.

SUPER LEAGUE

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

15.00: Λεβαδειακός – Πανιώνιος (NS3)

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

17.15: Πλατανιάς – ΑΕΛ Καλλονής (NS3)

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

19.30: Βέροια – Ολυμπιακός (NS1)

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

ΚΥΡΙΑΚΗ 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

15.00: Αστέρας Τρ. – Π.Α.Ο.Κ. (NS2)

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

17.15: Skoda Ξάνθη – Παναιτωλικός (NS4)

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

17.15: ΠΑΣ Γιάννινα – Πανθρακικός (NS2)

Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών)

19.30: Παναθηναϊκός – Α.Ε.Κ. (NS1)

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)

ΔΕΥΤΕΡΑ 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

19.30: Ηρακλής – Ατρόμητος Αθ. (NS1)

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 24

2. Παναθηναϊκός 18

3. Α.Ε.Κ. 16

4. Π.Α.Ο.Κ. 14

5. Πανιώνιος 13

6. Αστέρας Τρ. 12

7. Λεβαδειακός 11

8. Βέροια 11

9. Ατρόμητος Αθ. 9

10. Πλατανιάς 8

11. ΠΑΣ Γιάννινα 8

12. Παναιτωλικός 8

13. Skoda Ξάνθη 8

14. Ηρακλής 7

15. ΑΕΛ Καλλονής 6

16. Πανθρακικός 3

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…