Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση «Οργασμός» εργασιών των δημοτικών οργάνων την Παρασκευή

«Οργασμός» εργασιών των δημοτικών οργάνων την Παρασκευή

0
dimarxeio neoclose

Η Οικονομική Επιτροπή συνεδριάζει στις 13.00 με 11 θέματα και ακολουθούν Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και δημοτικό συμβούλιο

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί και η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Ξάνθης. Η συνεδρίαση ορίστηκε για τις 13:00 και στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται 11 θέματα, η συζήτηση επί των οποίων, σύμφωνα με την κρίση των ιθυνόντων δεν αναμένεται να διαρκέσει πολύ αφού στις 13.30 συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και στις 14.00 το δημοτικό συμβούλιο. Τα θέματα είναι:

Θέμα 1ο: Ενστάσεις κατά του Πρακτικού του Σταδίου ΙΙ του Διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου της μελέτης: «Μελέτη 4ου ΓΕΛ Ξάνθης»

Θέμα 2ο: Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής

Θέμα 3ο: Εκδίκαση ενστάσεων και έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου «Βελτίωση Βατότητας Αγροτικής στην Τ.Κ. Πασχαλιά της Δ.Ε. Σταυρούπολης

Θέμα 4ο: Εκδίκαση ενστάσεων και έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου «Βελτίωση Βατότητας Αγροτικής στην Τ.Κ. Νεοχωρίου της Δ.Ε. Σταυρούπολης

Θέμα 5ο: Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων διακήρυξης ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «Επισκευή και συντήρηση των οχημάτων Δήμου Ξάνθης»

Θέμα 6ο: Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων διακήρυξης ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «Προμήθεια Φαρμάκων έτους 2015»

Θέμα 7ο :Έγκριση α) της συγκρότησης επιτροπής διαγωνισμού σύμφωνα με το άρθ.21 παρ.1 και 3 του ν.3316/2005, β) των προτεινόμενων γραφείων μελετών για διαπραγμάτευση, γ) της ημερομηνίας διεξαγωγής της δημοπρασίας για την ανάθεση της μελέτης με τίτλο «Μελέτη στατικής επάρκειας & ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων κολυμβητικής δεξαμενής Δήμου Ξάνθης» συνολικής προεκτιμώμενης αμοιβής 29.855,40€ (χωρίς την δαπάνη Φ.Π.Α.)

Θέμα 8ο :Χορήγηση αποζημίωσης του άρθρου 204 του Ν.3584/2007 στη χήρα πρώην υπαλλήλου του Δήμου Ξάνθης

Θέμα 9ο: Ακύρωση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής υπ΄αριθ. 116/2015 που αφορά την κατακύρωση Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια Τροφίμων και Γαλακτοκομικών Προϊόντων έτους 2015» για το σκέλος φρούτα και λαχανικά για το κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης

Θέμα 10ο : Άσκηση ή μη έφεσης κατά της υπ΄αριθ. 9/2015 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ξάνθης (ειδική διαδικασία εργατικών διαφορών)

Θέμα 11ο :Έγκριση μετακίνησης υπαλλήλων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εγκρίνεται το σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών από τον Δήμο Τοπείρου

Συνεδρίασε το Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π στο Δήμο Τοπείρου την Τετάρτη Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού…