Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Από την ερχόμενη Δευτέρα θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού στους Ξανθιώτες

Από την ερχόμενη Δευτέρα θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού στους Ξανθιώτες

0
kipello ellados

Σε… αναμονή η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για τον αριθμό των λεωφορείων που θα ναυλωθούν από φορείς και συλλόγους

Το Σάββατο 23 Μαΐου ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ξάνθη – Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Από την ερχόμενη Δευτέρα (18/05) θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων στους φιλάθλους της Skoda Ξάνθη, ενόψει του τελικού της 23ης Μαΐου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ. Εκείνη την ημέρα θα πάρει η ξανθιώτικη ΠΑΕ τα εισιτήρια στα χέρια της ώστε να τα διαθέσει στη συνέχεια, ανάλογα με τη ζήτηση.

Οι Ξανθιώτες φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται μεμονωμένα ή οργανωμένα τα «μαγικά χαρτάκια» για τον τελικό, από τα γραφεία της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, από περίπτερο που θα στηθεί στην κεντρική πλατεία ή θα μπορούν να απευθύνονται στους συλλόγους και φορείς που διοργανώνουν εκδρομές για τον τελικό.

Έτσι όσοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν μεμονωμένα θα μπορούν από την ερχόμενη Δευτέρα να προμηθευτούν τα εισιτήρια του αγώνα από τα παραπάνω σημεία.

Η ξανθιώτικη ΠΑΕ θα περιμένει μέχρι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ώστε να δει πόσα λεωφορεία θα ναυλωθούν από τους διάφορους φορείς που έχουν εκδηλώσει πρόθεση για συμμετοχή στην εκδρομή και από τους «xanthifans» και στη συνέχεια θα αρχίσει τη διανομή των εισιτηρίων.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, σύμφωνα με πληροφορίες λεωφορεία για τον τελικό θα διαθέσουν η περιφέρεια ΑΜ-Θ, ο Δήμος Τοπείρου, ενδεχομένως και ο Δήμος Ξάνθης αλλά και σύλλογοι (παλαίμαχοι κ.α.).

Βέβαια πολλοί ακόμη θα ταξιδέψουν στην Αθήνα μεμονωμένα, με αρκετούς να έχουν κλείσει ήδη εισιτήρια για αεροπορικές πτήσεις από Χρυσούπολη ή Θεσσαλονίκη ενώ ορισμένοι θα προτιμήσουν και τη λύση του ταξιδιού με Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Πως «μοιράστηκαν» τις Θύρες οι δύο ομάδες

Να υπενθυμίσουμε ότι για τον τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ θα διατεθούν 31.000 εισιτήρια, από τα οποία η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη πάρει 5.500 για τις ανάγκες των φιλάθλων της, για τις Θύρες 19-20-21 που είναι προς την μεριά της Λεωφόρου Κηφισίας. Οι τιμές των εισιτηρίων ορίστηκαν στα 10, 15, 20 Ευρώ και 30 Ευρώ για τις πιο κεντρικές (VIP).

Από την άλλη οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα καταλάβουν τις Θύρες 35, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 (σύνολο εισιτηρίων 25.500), που βρίσκονται προς την πλευρά του σταθμού του ΗΣΑΠ «Ειρήνη».

Να σημειώσουμε ότι οι Θύρες 19 και 21 αφορούν θέσεις για το κάτω διάζωμα και η Θύρα 20 θέσεις για το επάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ οι Θύρες για τους φιλάθλους θα ανοίξουν 3 ώρες πριν από την σέντρα του αγώνα (από τις 17:30).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…