Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Κύπελλο Ελλάδας: Σήμερα στις 17:00 η αναμέτρηση Ηρακλής – Skoda Ξάνθη

Κύπελλο Ελλάδας: Σήμερα στις 17:00 η αναμέτρηση Ηρακλής – Skoda Ξάνθη

0
iraklis-skodakipello

Θέλει σκορ… πρόκρισης η ξανθιώτικη ομάδα που ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη το παιχνίδι λόγω στάσης εργασίας των τεχνικών του OTE TV!

Πανέτοιμη για τον σημερινό αγώνα με τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο» είναι η Skoda Ξάνθη η οποία χθες το πρωί ολοκλήρωσε την προετοιμασία της κι έπειτα ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή που αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη.

Το ευχάριστο για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ενόψει του αγώνα κυπέλλου κι έτσι επέλεξε τους πιο «ετοιμοπόλεμους», θέλοντας να αποσπάσει από το σημερινό ματς ένα σκορ που θα δίνει προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό, ενόψει και του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στις 29 ή 30 Απριλίου στα Πηγάδια.

Η αποστολή της Skoda Ξάνθη για τον αγώνα με τον Ηρακλή:

Τερματοφύλακες: Κυριακίδης, Αναστασόπουλος.

Αμυντικοί: Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Καρυπίδης, Λισγάρας, Γούτας.

Μέσοι: Ομπόντο, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Βάλτερ, Ορφανίδης Π., Κλέιτον, Λουσέρο.

Επιθετικοί: Σολτάνι, Καπετάνος, Ράνος.

Μία απουσία για Ηρακλή

Αντίστοιχα η προετοιμασία του Ηρακλή ημιτελικό ολοκληρώθηκε χθες με τον Νίκο Παπαδόπουλο να αντιμετωπίζει ένα αλλά σημαντικό πρόβλημα, καθώς εκτός έμεινε ο τιμωρημένος βασικός τερματοφύλακας Χουάντερσον, αλλά και οι Δημήτρης Στάμου και Νίκος Αγγελούδης. Για τον «Γηραιό» αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στη θέση κάτω από τα δοκάρια ο Ξανθιώτης στην καταγωγή γκολκίπερ Μάκης Γιαννίκογλου.

Αναλυτικά οι είκοσι “εκλεκτοί” του Νίκου Παπαδόπουλου: Γιαννίκογλου, Λαδάς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι Ρουγκάλας, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Περόνε, Λουκίνας, Πασάς, Τσιλιανίδης, Σιατραβάνης, Κάσσος, Τσιλιγκίρης και Κυριακίδης.

Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση το σημερινό παιχνίδι!

Μία απρόσμενη εξέλιξη σημειώθηκε το βράδυ της Μ. Τρίτης, καθώς οι τεχνικοί του OTE TV που έχει την κάλυψη των αγώνων κυπέλλου, ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε 6ωρη στάση εργασίας, εξαιτίας των όσων έγιναν την περασμένη Κυριακή (05/04) στο Καυταντζόγλειο, με αποτέλεσμα να μην μεταδοθεί τηλεοπτικά η σημερινή αναμέτρηση!

Ή Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Β. Ελλάδας εξέφρασε την έντονη αντίδρασή της για την επίθεση που δέχτηκε το βαν του ΟΤΕ TV στο Καυταντζόγλειο, πριν την έναρξη του ματς του Ηρακλή με την Λάρισα για την τελευταία αγωνιστική της Β’ Εθνικής. Η ΕΤΙΤΒΕ ανακοίνωσε πως οι τεχνικοί που ορίστηκαν στο ματς του Γηραιού κόντρα στην Ξάνθη θα κάνουν εξάωρη στάση εργασίας (13.00-19.00), με αποτέλεσμα να μην μεταδοθεί το παιχνίδι.

Η ανακοίνωση: «Η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας, αντιδρώντας στην άνανδρη επίθεση ομάδας ατόμων, εναντίον Εργαζομένων σε Τηλεοπτική μετάδοση του ΟΤΕ tv, την Κυριακή 5 Απριλίου 2015, στο Καυταντζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης, κηρύσσει 6ωρη στάση εργασίας την Μ. Πέμπτη 9 Απριλίου 2015 και από ώρα 13.00. έως και 19.00 των τεχνικών που θα εργαστούν στην μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του Ηρακλή και της Ξάνθης, για τον ΟΤΕ tv.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, συμπαραστεκόμαστε στους τραυματισμένους συναδέλφους μας και ζητάμε από τους εμπλεκόμενους φορείς, την λήψη μέτρων που θα διασφαλίζουν την, χωρίς κίνδυνο, εργασία των μελών μας.

Προειδοποιούμε ότι εάν από εδώ και πέρα δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, οι κινητοποιήσεις μας θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν. Το ΔΣ».

* Να σημειώσουμε ότι το «Ε» θα βρεθεί στο «Καυτανζόγλειο» για την κάλυψη του αγώνα και το αποτέλεσμα με στοιχεία, φωτογραφικό υλικό και τα παραλειπόμενα θα δημοσιευθούν στο αυριανό φύλλο.

Δυναμικό «παρών» από Ξανθιώτες φιλάθλους στο «Καυτανζόγλειο»

Η μη μετάδοση του αγώνα τηλεοπτικά αναμένεται να οδηγήσει περισσότερους Ξανθιώτες φιλάθλους να μετακινηθούν μεμονωμένα στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα Ηρακλής – Skoda Ξάνθη. Έτσι εκτός των δύο λεωφορείων των «xanthifans» που θα αναχωρήσουν σήμερα το πρωί (σ.σ. οι θέσεις έχουν κλείσει), ο μεγαλύτερος όγκος των Ξανθιωτών φιλάθλων θα μεταβεί με ΙΧ αυτοκίνητα. Όσοι ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για το ματς θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι Ξανθιώτες φίλαθλοι θα εισέρχονται στο γήπεδο αποκλειστικά στη «Θύρα 1» όπου και θα υπάρχει εκδοτήριο στην είσοδό της για την διάθεση των εισιτηρίων. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 Ευρώ. Οι φίλαθλοι της Skoda Ξάνθη θα προσέλθουν μεμονωμένα από τις Οδούς Εγνατία – Γ’ Σεπτεμβρίου και θα εισέρθουν από την περιμετρική είσοδο του γηπέδου στη «Θύρα 1».

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …