Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Νέο σοβαρό τροχαίο στην πόλη μας

Νέο σοβαρό τροχαίο στην πόλη μας

0
troxaio-12apostolon

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 44χρονος μοτοσικλετιστής που συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο στην συμβολή των οδών 12 Αποστόλων και Σερρών

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καβάλας

Πολύ σοβαρό τροχαίο και πάλι στην πόλη μας, την ημέρα που έγιναν οι κηδείες των δύο φίλων από το Τύμπανο. Θύμα αυτή τη φορά ένας 44χρονο οδηγός μοτοσικλέτας που συγκρούστηκε με Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός άνδρας. Συνέβη στις 10.30 μ.μ. το πρωί της Μ. Τετάρτης στη συμβολή των οδών 12 Αποστόλων και Σερρών.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου παραβίασε το STOPO μοτοσικλετιστής δεν φορούσε κράνος

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε» ο 44χρονος μοτοσικλετιστής διέσχιζε την οδό 12 Αποστόλων όταν του έκοψε το δρόμο το Ι.Χ. που παραβίασε το STOP. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άτυχος άνδρας εκσφενδονίστηκε στο απέναντι πεζοδρόμιο τραυματίζοντας σοβαρά το κεφάλι του. Να σημειώσουμε ότι ο 44χρονος δεν φορούσε κράνος το οποίο είναι βέβαιο ότι θα τον προστάτευε από σοβαρό τραυματισμό.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 44χρονος μοτοσικλετιστής

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο Ξάνθης. Επίσης έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας Ξάνθης που διέκοψαν την κυκλοφορεί και έκαναν αυτοψία διερευνώντας αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο του καθώς και ένα όχημα της Πυροσβεστικής που έπλυνε το οδόστρωμα.

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας

Ο 44χρονος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση του είναι κρίσιμη. Λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο της Καβάλας. Ο 44χρονος είναι αρχιτέκτονας στο επάγγελμα και πατέρας δύο ανηλίκων παιδιών.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…