Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Εμπλοκή στο διαγωνισμό του κάμπινγκ Μυρωδάτου;

Εμπλοκή στο διαγωνισμό του κάμπινγκ Μυρωδάτου;

0
campig myrodatou-empros

Υποβλήθηκαν ενστάσεις απ’ όλους τους υπόλοιπους

Ευθύνες στην Επιτροπή του Διαγωνισμού για ελαστικό έλεγχο φακέλου

Μπλέκονται τα πράγματα πάρα πολύ με το θέμα του κάμπινγκ Μυρωδάτου και το ερώτημα είναι πώς θα ξεμπλέξει από την όλη ιστορία ο ίδιος ο δήμος, διότι αυτός τα έμπλεξε.

Και ιδού γιατί. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν από συμμετέχοντες στο σχετικό διαγωνισμό, η Επιτροπή Διαγωνισμού που είχε συσταθεί με σχετική απόφαση, λέγεται πως κακώς δέχτηκε το φάκελο της εταιρείας που τελικά πλειοδότησε, διότι, ισχυρίζονται οι υπόλοιποι, δεν ήταν πλήρης. Ως εκ τούτου η Επιτροπή δεν έπρεπε να τους επιτρέψει να συνεχίσουν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό για το ύψος του τιμήματος.

Αυτό ισχυρίζονται λοιπόν όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες οι οποίοι κατέθεσαν τις ενστάσεις τους στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων. Η οποία, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, θα κληθεί ν’ αποφανθεί σχετικά, οπότε θα υποχρεωθεί να εξετάσει εξονυχιστικά τον κάθε φάκελο, εάν πληρούσε τις προϋποθέσεις για την παραπέρα συμμετοχή.

Υπενθυμίζουμε ότι τον σχετικό διαγωνισμό μίσθωσης του Κάμπινγκ Μυρωδάτου, πλειοψήφισε Βουλγαρική εταιρεία της οποίας όμως διαχειριστής φέρεται Έλληνας.

Και μια παράξενη λεπτομέρεια. Όλοι οι συμμετέχοντες υπέβαλαν ενστάσεις στους πάνω από αυτούς και βέβαια στον πλειοψηφίσαντα. Δηλαδή θα κληθεί ο δήμος να λύσει μια υπόθεση ιδιαίτερα περίπλοκη και ν’ αποκαταστήσει το κύρος του.

Σημειώνουμε επίσης ότι ο πρώτος πλειοψηφών στον σχετικό διαγωνισμό προσέφερε μόνον την αξιοποίηση του υπάρχοντος κάμπινγκ, ενώ έτερος διαγωνιζόμενος, στην μελέτη-προσφορά ανέφερε την κατασκευή ελαφρών κατοικιών και λοιπών άλλων παροχών.

Γρίφος λοιπόν μεγάλος που σίγουρα θ’ αργήσει να λυθεί.

«Ε»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εγκρίνεται το σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών από τον Δήμο Τοπείρου

Συνεδρίασε το Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π στο Δήμο Τοπείρου την Τετάρτη Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού…