Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Με σβησμένους φάρους το λιμάνι του Λάγος

Με σβησμένους φάρους το λιμάνι του Λάγος

0
limani avdira

Υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία του Σαββατοκύριακου. Το Λιμενικό Ταμείο Λάγος δεν έχει λεφτά ούτε για … λάμπες!

Ζήτησε την βοήθεια του αντιπεριφεριάρχη Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρη ο οποίος και δεσμεύτηκε για την αποκατάσταση των βλαβών

Στα …τυφλά μπαινοβγαίνουν τα καράβια στο λιμάνι του Λάγος αφού και οι δύο φάροι είναι σβηστοί από το Σαββατοκύριακο! Οι θυελλώδεις νοτιάδες και η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή επέφερε βλάβη στου φαροδείκτες που χωροθετούν το λιμάνι δείχνοντας τον δρόμο στα καράβια με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος πρόσκρουσης λόγω κακής ορατότητας!

Το Λιμενικό Ταμείο Λάγος δεν έχει λεφτά ούτε για … λάμπες!

S.O.S. εξέπεμψε το Λιμενικό Ταμείο Λάγος προς τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη ο οποίος και είχε συνάντηση χθες το μεσημέρι με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Γουλινάκη, ο οποίος και του εξέθεσε το πρόβλημα ζητώντας τη συνδρομή του στην άμεση αποκατάσταση της βλάβης εκθέτοντας παράλληλα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ταμείο που του στερούν την δυνατότητα να αποκαταστήσουν τις βλάβες. Ο κ. Ζαγναφερης ζήτησε να του επιδώσουν εγγράφως το αίτημα ώστε να επιληφθεί άμεσα καθώς το θέμα επείγει.

Στη συνάντηση επίσης συζητήθηκαν και άλλα θέματα που αποτελούν πάγια αιτήματα του Ταμείου όπως η εκβάθυνση του λιμανιού που χρόνια ακούμε και ποτέ δεν γίνεται, τα κρηπιδώματα, η περίφραξη κ.λ.π. Ο κ. Ζαγναφέρης ζήτησε να ολοκληρωθούν οι μελέτες για όλα αυτά καθώς έλαβε τη διαβεβαίωση από τον πρόεδρο ότι έχουν ξεκινήσει σε συνεργασία με το Δ.Π.Θ. Διαβεβαίωσε τότε με τη σειρά του τον πρόεδρο ότι θα προσπαθήσει να βρει πηγή χρηματοδότησης αφού όμως έχει ώριμες μελέτες.

Ωστόσο ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι το Λιμενικό Ταμείο Λάγος που έχει τα έσοδα από την εμπορική κίνηση του λιμανιού αλλά και από την μίσθωση του χώρου όπου γίνεται η λαϊκή αγορά να δηλώνει ότι δεν έχει λεφτά ούτε για …λάμπες στους φάρους και να ζητά από τον αντιπεριφερειάρχη!

Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έμφυλη βία δίχως τέλος σε Ελλάδα και Ευρώπη

Γράφει η Φωτεινή Οικονομοπούλου, απόφοιτη Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων του Παντείου Παν…