Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Έκοψαν την ετήσια βασιλόπιτα οι «Ακρίτες»

Έκοψαν την ετήσια βασιλόπιτα οι «Ακρίτες»

0
akrites pita15

Σε «οικογενειακό» κλίμα η όμορφη εκδήλωση του ξανθιώτικου συλλόγου φιλάθλων

Αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά προβλέποντας… διακρίσεις για την ομάδα

Διασκέδαση, φαγοπότι και… ποδόσφαιρο συνδύασαν τα μέλη των «Ακριτών» στην εκδήλωση της κοπής της ετήσιας βασιλόπιτας του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο εστιατόριο «Ξανθίππη».

Ο σύλλογος φιλάθλων της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της πίτας στο γνωστό εστιατόριο της πόλης, όπου τα μέλη πέρασαν μία όμορφη βραδιά απολαμβάνοντας τα εξαιρετικά εδέσματα, με τις συζητήσεις να μη μένουν μόνο στους αγώνες της ομάδας και τη θετική πορεία που σημειώνει αλλά να επεκτείνονται και στα γεγονότα της επικαιρότητας.

Πενήντα περίπου μέλη παρευρέθηκαν στην όμορφη εκδήλωση, ανάμεσά τους μεταξύ άλλων και οι αυτοδιοικητικοί κ.κ. Μανώλης Τσέπελης και Κωνσταντίνος Μπένης, ο ιδρυτής της εφημερίδας «ΕΜΠΡΟΣ» κ. Ιωάννης Διαφωνίδης και επιχειρηματίες/επαγγελματίες της πόλης, ενώ την ξανθιώτικη ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο Β’ αντιπρόεδρος Γιάννης Παπαδημητρίου και το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Μπερμπέρογλου.

«Δυνατότερη η φωνή των Ξανθιωτών φιλάθλων»

Ο πρόεδρος των «Ακριτών» Λάζαρος Καλεντερίδης στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε στην ξανθιώτικη ομάδα καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα και ιδιαίτερα στο θεσμό του κυπέλλου, για τον οποίο υπογράμμισε: ¨Ελπίδα όλων είναι να φτάσει φέτος στη διάκριση και με ανάλογες εμφανίσεις μπορεί να τα καταφέρει¨. Ο ίδιος επίσης επεσήμανε ότι η στήριξη των «Ακριτών» προς την ομάδα είναι δεδομένη και το επόμενο διάστημα θα γίνει μία προσπάθεια ώστε να στελεχώσουν νέα μέλη το σύλλογο για να γίνει η φωνή των Ξανθιωτών φιλάθλων δυνατότερη. Παράλληλα αποκάλυψε πως σύντομα θα προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στο σύλλογο. Αμέσως μετά έκοψε την πίτα και μοίρασε τα κομμάτια, με τον τυχερό που βρήκε το φλουρί να είναι ο κ. Κωνσταντίνος Μπένης που κέρδισε συμβολικά δώρα.

Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με τους παρευρισκομένους να ανταλλάσουν απόψεις για διάφορα θέματα, φυσικά με τις συζητήσεις γύρω από τα αθλητικά και τη Skoda Ξάνθη να προέχουν. Στο τέλος της εκδήλωσης οι «Ακρίτες» αποχώρησαν ευχόμενοι υγεία και επιτυχίες για το 2015, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το… γήπεδο και τους επόμενους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …