Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Τα… έψαλλαν στους επικεφαλής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Τα… έψαλλαν στους επικεφαλής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

0
kalanta periferiarxis

Το έθιμο με τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα τήρησε η μπάντα του Δ’ Σ.Σ. που βρέθηκε στο κτίριο της Περιφέρειας το πρωί της παραμονής

Το έθιμο με τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα τήρησε η μπάντα του Δ’ Σ.Σ. η οποία επισκέφθηκε το πρωί της 31ης Δεκεμβρίου τα γραφεία της Περιφέρειας στην Ξάνθη για να «τα ψάλλουν» στον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Παυλίδη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Ζαγναφέρη.

Με τη συνοδεία των οργάνων τους τα μέλη της μπάντας ευχήθηκαν στους δύο επικεφαλής να έχουν μία καλή πρωτοχρονιά και το νέο έτος να φέρει υγεία και δημιουργικότητα, ευχαριστώντας τους παράλληλα για τη συμπαράσταση που έχει το Δ’ ΣΣ στις διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Από την πλευρά του ο κ. Παυλίδης ευχήθηκε στο Δ’ Σώμα Στρατού και στις ένοπλες δυνάμεις υγεία και να είναι γεροί και δυνατοί αυτοί και οι οικογένειες τους.

Ευχές και… στόχοι για το 2015 από τον Περιφερειάρχη

Μετά το τέλος της όμορφης τελετής ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ δήλωσε:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συμπολίτες μας στην Περιφέρεια και όλο τον κόσμο να έχουμε μία καλή χρονιά το 2015, να είναι μία χρονιά προκοπής για τον τόπο, ατομικής και οικογενειακής ευτυχίας και προοπτικής».

Συνεχίζοντας ο κ. Παυλίδης έθεσε τους στόχους της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για το 2015: «Η Περιφέρεια βρίσκεται σε ένα δρόμο επανατοποθέτησης έτσι ώστε να φύγει από την αδράνεια και θα το καταφέρουμε. Δεν αρκούμαστε μόνο στα προγράμματα του ΕΣΠΑ γιατί θεωρούμε ότι δεν επαρκούν για την ανάπτυξη. Έχουμε μία πολύ ισχυρή ανθρώπινη δύναμη, στην Περιφέρεια και πρέπει όλοι να κινητοποιηθούμε για να βγούμε κερδισμένοι».

Ανάμεσα στις προτεραιότητες της Περιφέρειας, όπως τόνισε ο κ. Παυλίδης για το 2015 είναι η βίζα των 72 ωρών που: «Θα είναι μία τεράστια ενδυνάμωση του τουρισμού σε σχέση με τις γειτονικές χώρες όπου έχουμε μία αγορά 50.000.000 ανθρώπων, δυνητικών επισκεπτών, οι οποίοι μέσα σε 5-6 ώρες μπορούν να επισκεφθούν την περιοχή μας με τα αυτοκίνητα τους».

Ευχές προς τα μέλη της μπάντας του Δ’ ΣΣ και τις οικογένειες τους έδωσε και ο κ. Ζαγναφέρης: «Το Δ’ ΣΣ είναι ο θεσμός στον οποίο έχει εμπιστοσύνη ο ελληνικός λαός και από αυτές τις ενέργειες φαίνεται ότι είναι κοντά στον κόσμο. Χρόνια πολλά σε όλους και τις οικογένειες τους».

Δ.Κ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έμφυλη βία δίχως τέλος σε Ελλάδα και Ευρώπη

Γράφει η Φωτεινή Οικονομοπούλου, απόφοιτη Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων του Παντείου Παν…