Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Δυναμικά συνεχίζουν εντός κι εκτός γηπέδων οι «Βασίλισσες»

Δυναμικά συνεχίζουν εντός κι εκτός γηπέδων οι «Βασίλισσες»

0
vasilisses-pita

Σε μία όμορφη εκδήλωση έκοψε τη βασιλόπιτα για το 2015 η ξανθιώτικη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

Με εντυπωσιακό τρόπο συνεχίζει τη δράση της η ξανθιώτικη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου «Βασίλισσα της Θράκης», με τις αθλήτριες να αναδεικνύονται «βασίλισσες» εντός κι εκτός γηπέδων!

Οι παίκτριες σε συνεργασία με τους υπεύθυνους της ομάδας διοργάνωσαν μία λιτή αλλά συνάμα όμορφη τελετή όπου έκοψαν την βασιλόπιτα για το 2015.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26/01 στο «Π» του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης παρευρέθηκαν δεκάδες φίλοι και υποστηρικτές της ομάδας, γονείς και συγγενείς των αθλητριών αλλά και εκπρόσωποι των τοπικών αθλητικών και πολιτειακών αρχών.

Την όμορφη γιορτή μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο πρόεδρος του ΔΣ της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη Άρης Πιαλόγλου, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ξάνθης Δέσποινα Παρτσαλίδου και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ που εκπροσώπησε την Ένωση Νίκος Σπυριδόπουλος. Μάλιστα οι συγκεκριμένοι κλήθηκαν για τους καθιερωμένους σύντομους χαιρετισμούς αλλά και για να βραβεύσουν τους τρείς χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας, το «κτήμα Βουρβουκέλη», τα «Σφαγεία Ξάνθης» και το ζαχαροπλαστείο «Το κάτι άλλο». Χαιρετισμό απεύθυνε στους παρευρισκόμενους και ο πρόεδρος της «Βασίλισσας», κ. Διαμαντής Σκουλαρίκης, ο οποίος εξήρε το έργο του προπονητή Απόστολου Κουτρουλού και υποσχέθηκε ανάλογη δυναμική παρουσία της ομάδας στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Τέλος το λόγο πήρε η αρχηγός της ομάδας Ελισάβετ Ναλμπάντη που έκανε ένα μίνι – απολογισμό κι έπειτα προβλήθηκε ένα όμορφο βίντεο με στιγμές της ομάδας που δημιούργησε η παίκτρια Μαρία Ράπτη, ενώ στην συνέχεια ο πατήρ Άνθιμος έκοψε την βασιλόπιτα ευχόμενος υγεία και κάθε επιτυχία στις «Βασίλισσες».

Όσον αφορά την τυχερή της βραδιάς που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας, ήταν η παίκτρια Μαρία Τοπαλίδου με το δώρο να είναι ένα ρολόι από γνωστό κοσμηματοπωλείο της πόλης.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, άπαντες αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το μεσημέρι (15:00) της ερχόμενης Κυριακής (01/02), όταν η ξανθιώτικη ομάδα θα υποδεχθεί τις «Νεφέλες» Κατερίνης για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Γυναικών.

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εορτάζεται η παγκόσμια ημέρα Τάι Τσι & Τσι γκονγκ την Κυριακή

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Αγριάνη Την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 11.00 το Κέντρο…