Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Παρέμεινε στη Super League η Skoda Ξάνθη!

Παρέμεινε στη Super League η Skoda Ξάνθη!

0
paramoni5

Νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου στο χθεσινό παιχνίδι που έγινε στο «Κλ. Βικελίδης»

 

Ανανέωσε την παρουσία της στην Α’ κατηγορία για 26η συνεχόμενη χρονιά η ξανθιώτικη ομάδα!

 
 
Τέλος καλό – όλα καλά για τη Skoda Ξάνθη η οποία μετά από μία δύσκολη χρονιά, κατάφερε στο τέλος να σώσει «την παρτίδα» και να παραμείνει στο πρωτάθλημα της Super League, όπου θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν (2014-205).
Η νίκη () επί του Ολυμπιακού Βόλου στο χθεσινοβραδινό ματς που έγινε στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» (Χαριλάου) της Θεσσαλονίκης σήμανε και την παραμονή της ξανθιώτικης ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, για 26η συνεχόμενη χρονιά, καθώς από το 1989-90 που ανέβηκε στην τότε Α’ Εθνική (μετέπειτα Super League), η Ξάνθη καταφέρνει και διατηρείται κάθε χρόνο εκεί.
Πολλές εκατοντάδες Ξανθιωτών φιλάθλων έδωσαν τη δική τους «μάχη» στις κερκίδες του γηπέδου της Θεσσαλονίκης, εμψυχώνοντας με συνθήματα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών ενώ στο τέλος όλοι μαζί πανηγύρισαν και γιόρτασαν την επιτυχία, μέσα σε κλίμα χαράς αλλά και ανακούφισης που ξεπεράστηκε και αυτό το εμπόδιο.
Το «Ε» βρέθηκε στο γήπεδο όπου γράφτηκε ο επίλογος της δύσκολης σεζόν 2013-2014 για τη Skoda Ξάνθη και στο αυριανό φύλλο θα παρουσιάσει πλούσιο ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό.
 
«Γυαλιά καρφιά» το γήπεδο όπου έγινε ο αγώνας!
 
Εν τω μεταξύ, το βράδυ της Τρίτης, άγνωστοι μπήκαν στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» όπου διεξήχθη ο αγώνας μπαράζ και το έκαναν… «γυαλιά καρφιά»!
Άνθρωποι του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης», το οποίο είχε προγραμματιστεί να φιλοξενήσει το χθεσινό ματς, διαπίστωσαν μεγάλες φθορές χθες το πρωί όταν έφτασαν στις εγκαταστάσεις του.
Άγνωστοι είχαν κόψει τα δοκάρια από τις εστίες ενώ είχαν σκορπίσει γυαλιά και καρφιά στον αγωνιστικό χώρο με ξεκάθαρη πρόθεση να εμποδίσουν την διεξαγωγή του χθεσινοβραδινού αγώνα μπαράζ!
Αυτές οι προθέσεις γίνονται περισσότερο ξεκάθαρες με συνθήματα που είχαν γράψει στους τοίχους του γηπέδου.
Ένα από αυτά έγραφε… «Στεφανίδη το νου σου», απευθυνόμενο στον επικεφαλής της ομάδας του Άρη, αυτή την χρονική στιγμή. Σε άλλα σημεία υπήρχαν υβριστικά συνθήματα κατά των «αφεντικών» των δύο ομάδων, Χρήστου Πανόπουλου και Αχιλλέα Μπέου.
Από χθες το πρωί όταν οι άνθρωποι του Άρη αντιλήφθηκαν τους βανδαλισμούς έκαναν αγώνα δρόμου ώστε να προλάβουν και να αποκαταστήσουν τις ζημιές, όπως κι έγινε κι έτσι το ματς πραγματοποιήθηκε κανονικά χθες το βράδυ στο γήπεδο.
 
SUPER LEAGUE 2014-2015
 
Οι 18 ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Super League της επόμενης περιόδου:
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2. Π.Α.Ο.Κ.
3. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
5. ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
6. Ο.Φ.Η.
7. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
8. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
9. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
10. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
11. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
12. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
13. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
14. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
15. ΒΕΡΟΙΑ
16. ΚΕΡΚΥΡΑ
17. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
18. SKODA ΞΑΝΘΗ
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …