Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ο Δήμος Αβδήρων διορθώνει τα κακώς κείμενα

Ο Δήμος Αβδήρων διορθώνει τα κακώς κείμενα

0
ah-giannis

Προσπαθεί να βάλει σε τάξη παραλίες και επαρχιακούς δρόμους με εποχικό προσωπικό

 

Προκήρυξε 26 θέσεις εργασίας για την πυρασφάλεια του Δήμου με δίμηνες συμβάσεις

 
 
Δεν είναι λίγες οι φορές που ασχοληθήκαμε με τους δρόμους και τις παραλίες στον Δήμο Αβδήρων και τις εικόνες εγκατάλειψης που αυτά παρουσιάζουν. Αν και αποτελεί ένα από τους πιο «πλούσιους» Δήμους του Νομού -χάρη μεταξύ άλλων στην μεγάλη ακτογραμμή του- παρουσίασε αδυναμία να υποδεχτεί το καλοκαίρι. Παραλίες γεμάτες πέτρες και σκουπίδια και δρόμοι ραγισμένοι, με τα χόρτα και τα κλαδιά να καλύπτουν το μισό οδόστρωμα, είναι ορισμένα από τα κακώς κείμενα του Δήμου, τα οποία δυσχεραίνουν την ζωή τόσο των κατοίκων, όσο και των επισκεπτών του, προκαλώντας ταυτόχρονα την αγανάκτηση και τον εκνευρισμό τους.
Προκειμένου να διορθώσει αυτές τις αδυναμίες και τα λάθη, ο Δήμος Αβδήρων, που ομολογουμένως δέχτηκε την μεγαλύτερη πρόκληση με την συνένωση 3 Δήμων με τον νόμο Καλλικράτη και χρεώθηκε αμέτρητα χιλιόμετρα οδικού και αγροτικού δικτύου, αλλά και ακτογραμμών, ανακοίνωσε την άμεση πρόσληψη εποχικού προσωπικού.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ο Δήμος Αβδήρων προκήρυξε την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας δύο μηνών, συνολικού αριθμού είκοσι έξι εργατών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών και συγκεκριμένα για τις ανάγκες της πυρασφαλείας έτους 2014 και για τις ανάγκες της καθαριότητας των ακτών-παραλιών και κοινόχρηστων χώρων, σταδιακά, από την ημερομηνία πρόσληψης σύμφωνα με τις ανάγκες των υπηρεσιών σε όλη τη θερινή περίοδο και την περίοδο πυροπροστασίας.
Να σημειώσουμε ότι η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε χθες 18 Ιουνίου και θα γίνονται δεκτές μέχρι την Δευτέρα 23 Ιουνίου στο γραφείο προσωπικού του Δήμου Αβδήρων.
Ωστόσο, να σημειώσουμε ότι η Δημοτική Αρχή έχει ήδη ξεκινήσει με το υπάρχον προσωπικό να επιμελείται τους δρόμους με την μεγαλύτερη κυκλοφορία και τις πιο δημοφιλείς παραλίες.
 
Γεωργία Ταραξοπούλου
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έμφυλη βία δίχως τέλος σε Ελλάδα και Ευρώπη

Γράφει η Φωτεινή Οικονομοπούλου, απόφοιτη Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων του Παντείου Παν…