Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Αλληλοϋποστήριξη ανάμεσα σε Skoda Ξάνθη – Ασπίδα Ξάνθης!

Αλληλοϋποστήριξη ανάμεσα σε Skoda Ξάνθη – Ασπίδα Ξάνθης!

0
aspida panigiria

Η ποδοσφαιρική ομάδα θα βραβεύσει την αντίστοιχη μπάσκετ για την άνοδο στη Β’ Εθνική

 
 
 
Ακόμη δεν έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί στο τμήμα καλαθοσφαίρισης της Ασπίδας Ξάνθης για την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία, ενώ τα συγχαρητήρια μηνύματα συνεχίζουν να καταφθάνουν από διάφορους αθλητικούς φορείς και όχι μόνο.
Ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν συγχαρητήρια προς την Ασπίδα για την επίτευξη του στόχου είναι και η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη η οποία μάλιστα προχωράει ένα βήμα παραπέρα, καθώς προγραμμάτισε δεξίωση στην οποία θα τιμήσει τους μπασκετμπολίστες, το προπονητικό team και την Διοίκηση της Ασπίδας Ξάνθης για την άνοδο στη Β’. Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (02/05) στις 18:30 στο ξενοδοχείο του Αθλ. Κέντρου της ΠΑΕ στα Πηγάδια θα παρευρεθεί σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ξανθιώτικης ΠΑΕ και μέλη του Δ.Σ.
Να σημειώσουμε ότι με αυτό τον τρόπο η ποδοσφαιρική ομάδα θα ανταποδώσει τη στήριξη που είχε εκδηλώσει η αντίστοιχη του μπάσκετ, όταν στις 13 Απριλίου και μέσα στο γενικότερο «ξεσηκωμό» των Ξανθιωτών φιλάθλων για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, η Ασπίδα σε μία ένδειξη αλτρουϊσμού είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία παρότρυνε τους φιλάθλους της να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της Skoda στο γήπεδο των Πηγαδίων, παρά το γεγονός ότι την ίδια ώρα η ίδια έπαιζε αγώνα μπάσκετ στο κλειστό Ευμοίρου!
Εν τω μεταξύ στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τον αγώνα μπαράζ που θα γίνει τον Ιούνιο, η Skoda Ξάνθη έκλεισε δύο φιλικά παιχνίδια τις επόμενες εβδομάδες τα οποία δεν θα είναι τα μοναδικά. Πιο συγκεκριμένα το ερχόμενο Σάββατο (03/05) στη Δράμα η ξανθιώτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα (17:30) και το Σάββατο 10 Μαΐου θα αντιμετωπίσει στις Σέρρες τον Εθνικό Γαζώρου.
 
Συγχαρητήρια επιστολή για την άνοδο της Ασπίδας από τον Σ. Τσιακίρογλου
 Ο επικεφαλής του συνδυασμού Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Ξάνθης Σταυρούπολης, Σωτήρης Τσιακίρογλου και οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης, συγχαίρουν την διοίκηση, τους προπονητές, τους φιλάθλους, ιδιαίτερα όμως τους παίκτες της ομάδας καλαθοσφαίρισης της «Ασπίδας Ξάνθης» για τις διαδοχικές της ανόδους τα τελευταία χρόνια και την κατάκτηση ακόμη ενός μεγάλου στόχου, όπως η φετινή άνοδος στην Β! Εθνική κατηγορία.
Οι συνεχείς επιτυχίες της ξανθιώτικης ομάδας καταδεικνύουν με τον πιο εμφαντικό τρόπο ότι η σωστή οργάνωση, η επιμονή, το πάθος, η ομαδική δουλειά και η προσήλωση στους στόχους, μετουσιώνουν το όραμα σε πράξη και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …