Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα «Σιωπηλό» γεύμα του Αλέξη Τσίπρα στην Ξάνθη

«Σιωπηλό» γεύμα του Αλέξη Τσίπρα στην Ξάνθη

0
tsipras xanthi

Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στον τοπικό Τύπο

 

«Θερμό» επεισόδιο μεταξύ των παρευρισκόμενων δημοσιογράφων και της γραμματέως του

 
 
Μια στάση στο «Δρομάκι» του Αντέμ στην Π. Πόλη έκανε λίγο μετά τις 3.30 της Παρασκευής 14 Μαρτίου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας μετά την επίσκεψη του στον Εχίνο για να γευματίσει με την ακολουθία του. Στο γεύμα παρακάθισαν ο βουλευτής Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο υπ. Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ για την ΑΜΘ Κώστας Μορφίδης, η υπ. αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Βάσω Αγοραστού, ο υπ. δήμαρχος Ξάνθης, Νίκος Ανταμπούφης , ο γραμματέας της Νομαρχιακής Γιώργος Χατζηθεοθώρου καθώς και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την περιφέρεια. Παρών επίσης ήταν και ο υπ. δήμαρχος Αβδήρων Νικος Καλιαμπάκας και άλλα μέλη της Νομαρχιακής.
 
Σιωπηλός ο Τσίπρας στην Ξάνθη
Να σημειώσουμε ότι ο κ. Τσίπρας χαιρέτησε εγκάρδια όλα τα στελέχη που τον υποδέχτηκαν θερμά αλλά αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στα τοπικά Μέσα παρότι του το ζητήσαμε επιμόνως. Η επίσημη δικαιολογία που μας ανακοινώθηκε από τον γραμματέα της Νομαρχιακής ήταν ότι δεν ήταν όλα τα τοπικά Μέσα, παρά το γεγονός ότι αυτό ήταν ευθύνη της Νομαρχιακής!
 
«Γεράκια» αποκάλεσε τον Τύπο η γραμματέας του Αλέξη Τσίπρα
Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η παρέμβαση της γραμματέως του κ. Τσίπρα η οποία στην προσπάθεια της να τον δικαιολογήσει φέρθηκε με αγένεια και μίλησε με απαξιωτικό τρόπο για το Τύπο. Συγκεκριμένα μας αποκάλεσε «γεράκια», καταδεικνύοντας τη γνώμη που έχει για το ρόλο του Τύπου. Βεβαίως πήρε την απάντησή της όμως τέτοιες συμπεριφορές συνεργατών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα τον αδικούν. Το λυπηρό γεγονός καταγράφεται από το «Ε» ως ένα παράδειγμα προς αποφυγήν…Γιατί οι μεγάλοι ηγέτες πρέπει πρώτα απ’ όλα να φροντίζουν να έχουν καλούς συνεργάτες!
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…