Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Χωρίς την «προίκα» του Χατζηευαγγέλου ο Δαλάτσης

Χωρίς την «προίκα» του Χατζηευαγγέλου ο Δαλάτσης

0
dalatsis close

Άλλος για Μίχογλου τράβηξε και άλλος για Καραλευθέρη…

 

Συνεχίζει τις επαφές για την κατάρτιση συνδυασμού. Θ’ αλλάξει και το λογότυπο

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή» του πρώην δημάρχου Στέλιου Χατζηευαγγέλου στον δήμο Τοπείρου. Και μπορεί μεν ο Κώστας Δαλάτσης να έκανε ένα βήμα μπρος ευελπιστώντας να πάρει το μεγαλύτερο μέρος την «προίκας» της διοικούσας παράταξης ωστόσο την ίδια διάθεση δεν φαίνεται να έχει η πλειοψηφία των αιρετών δημοτικών συμβούλων.
 
Άλλος για Μίχογλου τράβηξε πήγε και άλλος για Καραλευθέρη…
Μια γενική σύγχυση επικρατεί μέσα στην παράταξη και άλλοι μεν από τους παλαιούς δημοτικούς συμβούλους λοξοκοιτάζουν προς τον συνδυασμό του Μίχογλου, άλλοι καλοβλέπουν τον συνδυασμό της Μαρίας Καραλευθέρη και κάποιοι τα βροντάνε κάτω και λένε «goodbye» στα δημοτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι : Δελής – Τσιλιγγίρης – Καζάκος βρίσκονται σε συζητήσεις με την Μαρία Καραλευθέρη ενώ 4 τουλάχιστον εν ενεργεία σύμβουλοι θα μπουν στον συνδυασμό του Κώστα Δαλάτση. Ο Χρήστος Φεταχίδης και ο Φώτης Πυροστιάνης δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να πολιτευτούν ώστε είναι θετικά διακείμενοι και βοηθούν τον Κώστα Δαλάτση στην κατάρτιση του συνδυασμού του. Επίσης ο Κώστας Λειβαδίτης γνωστοποίησε ότι δεν θα συμμετέχει στις εκλογές.
 
«Νέο συνδυασμό με φθαρμένα υλικά δεν κάνεις…»
Και μπορεί μεν το γεγονός ότι ο Κώστας Δαλάτσης δεν κατάφερε να ενώσει και να εμπνεύσει όλη την παράταξη Χατζηευαγγελου να είναι αρνητικό εκ πρώτης όψεως επειδή δεν έχει καταφέρει να έχει την «μαγιά» για να κάνει συνδυασμό αλλά σε δεύτερη ανάγνωση έχει πολλά θετικά και την μοναδική ευκαιρία να κάνει ένα νέο συνδυασμό με νέα άφθαρτα πρόσωπα, δεδομένου ότι «νέο συνδυασμό με φθαρμένα υλικά δεν μπορείς να κάνεις», λέει έμπειρος αυτοδιοικητικός του δήμου. Το ζητούμενο βέβαια είναι αν θα μπορέσει να καταρτίσει συνδυασμό αν αναλογιστεί κανείς ότι υπάρχει και μια βεβαιωμένη άρνηση του κόσμου να συμμετέχει ενεργά. Πάντως ο κ. Δαλάτσης το «παλεύει» και συνεχώς κάνει επαφές και συζητήσεις σ’ όλα τα διαμερίσματα του δήμου. Όπως δήλωσε στο «Ε» την επόμενη εβδομάδα θα έχει μια πιο συγκεκριμένη εικόνα και θα είναι σε θέση να ανακοινώσει ονόματα. Προτίθεται μάλιστα ν’ αλλάξει και το λογότυπο του συνδυασμού.
Άξιο αναφοράς είναι ότι ο κ. Χατζηευαγγέλου με τον οποίο έχει συναντηθεί ο κ. Δαλάτσης φαίνεται αποστασιοποιημένος από τις διεργασίες και μάλλον είναι αβάσιμες οι εικασίες ότι εκείνος κινεί τα νήματα και κατευθύνει συμβούλους της επιρροής του προς την Καραλευθέρη.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδρίαση Λογοδοσίας την Παρασκευή 26 Απριλίου στον Δήμο Τοπείρου

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής θεμάτων τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00 Η Ειδική…