Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Διάλειμμα Γιαννακίδη από την προεκλογική αρένα για λόγους υγείας

Διάλειμμα Γιαννακίδη από την προεκλογική αρένα για λόγους υγείας

0
giannakidis 4
 

Επανεμφανίστηκε παλιό πρόβλημα με την καρδιά του και ο γιατρός του συνέστησε ξεκούραση για μερικές ημέρες

 

Δεν τίθεται κανένα θέμα αποχώρησής του από την πολιτική σκηνή. Ανακοίνωσε την ανάγκη του να απέχει για μερικές ημέρες σε συνάντηση με τους αντιπεριφερειάρχες του το Σάββατο

 
 
Αναρρωτική «άδεια» παίρνει για λίγες ημέρες ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Άρης Γιαννακίδης, καθώς ο γιατρός του συνέστησε μερικές ημέρες ξεκούραση, καθώς επανήλθε παλαιότερο πρόβλημα που είχε με την καρδιά του. Ο Άρης Γιαννακίδης, που είχε υποβληθεί σε αγγειοπλαστική επέμβαση πριν από μία δεκαετία, υπέστη πρόσφατα ταχική κρίση όσο βρισκόταν στην Κομοτηνή και με αφορμή την παραμονή του στην Αθήνα την Παρασκευή επισκέφθηκε το γιατρό του, ο οποίος κατόπιν εξετάσεων, διέγνωσε μία επιβάρυνση στο σύστημα της καρδιάς και του συνέστησε να αποφύγει για ένα διάστημα την έντονη δραστηριότητα και την κόπωση.
Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου τη Δευτέρα, αν και το ίδιο απόγευμα βρέθηκε για λίγη ώρα στο γραφείο του προκειμένου να διευθετήσει κάποιες επείγουσες εκκρεμότητες.
Το περιφερειακό συμβούλιο της ΑΜΘ πριν ξεκινήσει τις εργασίες ενημερώθηκε από τον πρόεδρο Γιάννη Τελλίδη για την υγεία του Περιφερειάρχη και την αποχή του για λίγες ημέρες για λόγους ανάρρωσης. Όλο το σώμα ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Άρη Γιαννακίδη και να επανέρθει δριμύτερος.
 
Επανέρχεται σε δύο εβδομάδες ο Γιαννακίδης
Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες του ενημερώθηκαν για το πρόβλημα υγείας και το διάλειμμα που πρέπει να κάνει σε συνάντηση το Σάββατο, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής προετοιμασίας. «Δεν έχει τεθεί κανένα θέμα αποχώρησης του κ. Γιαννακίδη από την πολιτική σκηνή», διαβεβαίωσε στο «Ε» ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς, ο οποίος σχολίασε ότι: «απλά ο γιατρός του από την Αθήνα του συνέστησε μερικές ημέρες ξεκούραση, δεν νοσηλεύτηκε καν. Θα απέχει για δύο εβδομάδες και στη συνέχεια θα επιστρέψει».
Σχετικά με τα υπόλοιπα θέματα που συζητήθηκαν στη σύσκεψη οι υποψήφιοι επικεφαλής των περιφερειακών ενοτήτων με τον περιφερειάρχη ασχολήθηκαν κυρίως με το ζήτημα της κατάρτισης του συνδυασμού, ώστε να ανταποκρίνεται και γεωγραφικά στη σύνθεση του κάθε νομού και να καλύπτει όλο το εύρος τους, καθώς και με επιμέρους θέματα των Π.Ε.
 
Ελένη Διαφωνίδου

ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…