Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Επιβράβευση γεύσης και ποιότητας των προϊόντων Μπατζακίδη

Επιβράβευση γεύσης και ποιότητας των προϊόντων Μπατζακίδη

0
batzakidis1
 

Απέσπασαν 3 χρυσά, 2 αργυρά και 1 χάλκινο στην πανελλήνια έκθεση MEAT DAYS 2013 στην Αθήνα

 

Με μια εκδήλωση γευσιγνωσίας επισφράγισαν την συνεργασία τους με το «Μεζέ Μπαρ» στην Π. Πόλη

  batzakidis2
 
«Εγώ στα παιδιά μου χάρισα ένα ανοξείδωτο βραχιόλι και μου το φέρανε χρυσό…είναι τιμή και τους ευχαριστώ πολύ…», είπε εμφανώς συγκινημένος αλλά και καμαρώνοντας ο Φίλιππος Μπατζακίδης πατέρας του Γιώργου και του Μιχάλη Μπατζακίδη κατά την εκδήλωση παρουσίασης των βραβευμένων κρεατοσκευαμάτων των Κρεοπωλείων Μπατζακίδη στην πανελλήνια έκθεση MEAT DAYS 2013 στην Αθήνα. Η παρουσίαση έγινε στο μεζεδοπωλείο «Μεζέ Μπαρ»,(πρώην Closhard στην Π. Πόλη) την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι επισφραγίζοντας έτσι τη συνεργασία των δύο επιχειρήσεων και καλεσμένοι ήταν εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ καθώς επίσης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ κ. Μανώλης Τσέπελης, το μέλος του ΕΒΕ κ. Μυλωνάς, ο ζαχαροπλάστης Στέλιος Αρσενίου, οι οποίοι γεύτηκαν τα βραβευμένα εδέσματα με συνοδεία κρασιού και βιολογικού τσίπουρου, προσφορά του κ. Μυλωνά.
 
Συλλογή μεταλλίων για τα προϊόντα τους έκαναν τα Κρεοπωλεία Μπατζακίδη
Η μυστική συνταγή στα Καραμανλίδικα λουκάνικα του πατέρα Μπατζακίδη αλλά και το καυτερό του λουκάνικο πήραν ένα χρυσό και ένα χάλκινο βραβείο από τα συνολικά 3 χρυσά, δύο αργυρά και 1 χάλκινο που απέσπασαν τα 6 δείγματα κρεατοσκευασμάτων (μπιφτέκι γεμιστό, κεμπάμπ, ψιλό λουκάνικο τύπου τζουμαγιάς, σουβλάκι και καυτερό λουκάνικο) με τα οποία πήραν μέρος στην έκθεση MEAT DAYS 2013 στο διαγωνισμό των αλλαντικών και των κρεάτων που φέτος ξεπέρασαν τις 500 συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα και είχε πάνω από 25.000 επισκέπτες: «Είναι μια επιβράβευση για μας αν και την παίρνουμε καθημερινά από τον κόσμο που μας στηρίζει τόσα χρόνια. Μ’ αυτή την εκδήλωση θέλουμε να δώσουμε το έναυσμα σ’ όλους τους νέους επιχειρηματίες να πιστέψουν στα προϊόντα τους, να τολμήσουν να ξεφύγουν από τα στερεότυπα και να βγούνε προς τα έξω δυναμικά. Αυτό θέλει στήριξη και της πολιτείας. Σήμερα η προβολή των τοπικών προϊόντων δεν γίνεται μόνο με φυλλάδια πρέπει να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες…», ανέφερε ο κ. Γιώργος Μπατζακίδης, ενώ συγκινήθηκε μιλώντας για τους γονείς του τον Φίλιππο και την Ευρυδίκη που τους δίδαξαν τα μυστικά της δουλειάς και τους βοήθησαν μαζί με τον αδελφό του Μιχάλη ν’ ανοίξουν τα δικά του Κρεοπωλεία.
 
Η Ξάνθη δεν έχει μόνο γλυκά…
Ο κ. Μυλωνάς αφού συνεχάρη τους αδελφούς Μπατζακίδη έκανε μια σημαντική επισήμανση: «Συγχαρητήρια…Μια ξανθιώτικη επιχείρηση μας κάνει υπερήφανους δίνοντας αξία στα ξανθιώτικα προϊόντα. Η Ξάνθη δεν έχει μόνο γλυκά, υπάρχουν και άλλα προϊόντα πολύ ποιοτικά…». Τον κ. Τσέπελη και τον κ. Αρσενίου τους κατέκλυσαν… οι παιδικές αναμνήσεις τους από την ζωή τους στην Χρύσα καθώς όλοι τους όπως και οι αδελφοί Μπατζακίδη κατάγονται απ’ εκεί και ευχήθηκαν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στα Κρεοπωλεία Μπατζακίδη αλλά και στο μεζεδοπωλείο «Μεζέ Μπαρ». Ένας από τους ιδιοκτήτες του ο κ. Βασίλης Χουλιάρας ανέφερε ότι τα Κρεοπωλεία Μπατζακίδη είναι σήμα κατατεθέν στο χώρο του κρέατος εξαιτίας της ποιότητας των προϊόντων τους. Να σημειώσουμε ότι στο Μεζεδοπωλείο θα προφέρονται μεζέδες με τσίπουρο, κρασί και μπύρα με 4,50 ευρώ την ίδια στιγμή που μόνο ένα ποτήρι κρασί στοιχίζει 5 ευρώ.  
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxnathopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Όμορφη πόλη…φωνές μουσικές» από την Ξάνθη

Τελετή έναρξης του 9ου φεστιβάλ «Ξάνθη – Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» Πλημμύρισε κόσμο…