Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: Χωρίς δύο υποδέχεται τον Ατρόμητο

Skoda Ξάνθη: Χωρίς δύο υποδέχεται τον Ατρόμητο

0
skoda atr
 

Σήμερα (Σάββατο) στις 15:00 ο αγώνας στο γήπεδο των Πηγαδίων

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου και οι διαιτητές των αναμετρήσεων

 
 
Με τα γνωστά προβλήματα απουσιών των τραυματιών Ντε Γκούζμαν και Κομεσίδη ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της η Skoda Ξάνθη ενόψει του σημερινού (Σάββατο 26/10) εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών.
Η αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες θα διεξαχθεί στις 15:00 το μεσημέρι και θα ανοίξει την «αυλαία» της 9ης αγωνιστικής, καθώς είναι το πρώτο χρονικά παιχνίδι του προγράμματος.
Εκτός των δύο προαναφερθέντων δεν υπάρχουν άλλες απουσίες κι έτσι ο Ράινερ Μάουρερ θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες ώστε να επιλέξει ανάμεσα στους πιο «ετοιμοπόλεμους» για την αναμέτρηση.
 
Μαρίν: «Δύσκολη ομάδα ο Ατρόμητος όμως μπορούμε τη νίκη»
 Μιλώντας στην κάμερα της “NOVA” o Nικολά Μαρίν αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Χαρακτήρισε δύσκολη την ομάδα του Περιστερίου αλλά τόνισε ότι αν η Ξάνθη παίξει καλά τότε θα πάρει τη νίκη.
Οι δηλώσεις του Μαρίν:
Για το αν θεωρεί πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι: «Είναι μια δύσκολη ομάδα ο Ατρόμητος, είναι ψηλά στη βαθμολογία αλλά πιστεύω ότι αν η Ξάνθη παίξει καλά τότε θα πάρει τους βαθμούς της νίκης».
Για το τι πρέπει να κάνει η Ξάνθη για να πάρει τους τρεις βαθμούς: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε τον Ατρόμητο είναι να παίξουμε για τη νίκη. Αυτό πρέπει να κάνουμε κάθε εβδομάδα όπως όλες οι ομάδες. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να μείνουμε ψηλά και να συνεχίσουμε να κοιτάμε ψηλά».
Για το πιο θεωρεί πως θα είναι “κλειδί” της αναμέτρησης: «Να παίξουμε απλά. Αν παίξουμε αργά πιστεύω ότι θα φτάσουμε στη νίκη».
Για τα οκτώ τέρματα που έχει πετύχει η Ξάνθη στα δύο τελευταία παιχνίδια είπε: «Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Έχουμε καλή ψυχολογία, έχουμε αυτοπεποίθηση και μπορούμε έτσι να φτάσουμε σε νίκες και στα επόμενα παιχνίδια».
 
Ο Ζαχαριάδης διαιτητής
 Στο παιχνίδι Skoda Ξάνθη – Ατρόμητος Αθηνών με το οποίο θα ανοίξει η «αυλαία» της αγωνιστικής το Σάββατο, διαιτητής ορίστηκε ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας). Βοηθοί του Ζαχαριάδη ορίστηκαν οι Δημόπουλος (1ος – ΕΠΣ Μακεδονίας) και Πασχάλης (2ος – ΕΠΣ Ηπείρου), ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Μήτσιος (ΕΠΣ Ηπείρου).
 
Δράση στους «μικρούς»
 Γεμάτο από αγωνιστική δράση είναι το Σαββατοκύριακο για τα τμήματα υποδομής της Skoda Ξάνθη. Η Ομάδα Νέων υποδέχεται το Σάββατο στις 11:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου σε ένα παιχνίδι στο οποίο διαιτητής θα είναι ο Κώστας Πουλικίδης (Κωνσταντινίδης – Μαμσακός) της ΕΠΣ Δράμας. Οι παίκτες του Νίκου Κεχαγιά μετά την ισοπαλία στην Μυτιλήνη θέλουν να επιστρέψουν στις εντός έδρας επιτυχίες και να φτάσουν τους 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα κόντρα σε μια ομάδα που δεν έχει κάνει και το καλύτερο ξεκίνημά της μιας κι έχει 7 βαθμούς μετά από 8 αγωνιστικές.
Η εφηβική ομάδα της Skoda Ξάνθη στο φινάλε του α’ γύρου υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή την Κυριακή (13:00) θέλουν να κερδίσουν την πρωτοπόρο ομάδα της Θεσσαλονίκης (13 β.) και να την πλησιάσουν στην βαθμολογία στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Μπαχαρίδης (Κωνσταντινίδης – Γκιαούρης) της ΕΠΣ Ξάνθης.
Τέλος εκτός έδρας αναμέτρηση έχει η Κ-15 της Skoda που στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του β’ γύρου θα πάει στην Κομοτηνή για να παίξει με την αντίστοιχη ομάδα του Πανθρακικού στον πρώτο… επαναληπτικό του 3-3 του αθλητικού κέντρου των Πηγαδίων. Η αναμέτρηση θα γίνει την Κυριακή στις 11:00.
 
 
SUPER LEAGUE
 
9η αγωνιστική – το πρόγραμμα
Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013
15.00: Skoda Ξάνθη – Ατρόμητος Αθ. (Novasports 2)
Διαιτητής: Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)
17.15: Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός (Novasports 1)
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδ/νήσου)
19.30: Εργοτέλης – Παναθηναϊκός (Novasports 2)
Διαιτητής: Τοπούζης (ΕΠΣ Θράκης)
Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013
15.00: Άρης – Πλατανιάς (Novasports 2)
Διαιτητής: Κουτσιαύτης (ΕΠΣ Άρτας)
17.15: Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 3)
Διαιτητής: Μάνταλος (ΕΠΣ Καβάλας)
17.15: Πανθρακικός – Π.Α.Ο.Κ. (Novasports 2)
Διαιτητής: Παππάς (ΕΠΣ Αθηνών)
17.15: Πανιώνιος – Απόλλων Σμ. (Novasports 4)
Διαιτητής: Τριτσώνης (ΕΠΣ Αθηνών)
19.30: Ολυμπιακός – Ο.Φ.Η. (Novasports 1)
Διαιτητής: Λιαχούδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)
Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013
19.30: Παναιτωλικός – ΑΕΛ Καλλονής (Novasports 1)
Διαιτητής: Σπάθας (ΕΠΣ Πειραιά)
 
Η βαθμολογία:
1. Ολυμπιακός 22
2. Π.Α.Ο.Κ. 19
3. Ατρόμητος Αθ. 14
4. Εργοτέλης 14
5. Skoda Ξάνθη 13
6. Πανθρακικός 13
7. Παναθηναϊκός 11
8. Παναιτωλικός 10
9. Αστέρας Τρίπολης 10
10. ΠΑΣ Γιάννινα 10
11. ΑΕΛ Καλλονής 9
12. Πανιώνιος 9
13. Άρης 8
14. Λεβαδειακός 8
15. Απόλλων 7
16. Ο.Φ.Η. 6
17. Βέροια 5
18. Πλατανιάς 5
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …