Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Απαλλάχθηκε ο Ατρόμητος για τα… κοντά τέρματα – Θα διεξαχθεί ο αγώνας με την ΑΕΚ

Απαλλάχθηκε ο Ατρόμητος για τα… κοντά τέρματα – Θα διεξαχθεί ο αγώνας με την ΑΕΚ

0

Θα ασκήσουν έφεση οι κιτρινόμαυροι

Κανονικά θα διεξαχθεί ο αγώνας Ατρόμητος – ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μετά από απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League.

To Πειθαρχικό Όργανο απέρριψε την ένσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ και παράλληλα απάλλαξε την ΠΑΕ Ατρόμητος από κάθε υπαιτιότητα σχετικά με το θέμα των… κοντών τερμάτων, που είχε οδηγήσει στην ματαίωση του αγώνα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες, και η ομάδα του Ατρομήτου δεν κινδυνεύει πλέον να χάσει βαθμούς.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα ασκήσει έφεση για την απόφαση αυτή. Στην επίσημη ανακοίνωσή της για την υπόθεση, η ΑΕΚ κάνει μάλιστα λόγο για “πόλεμο” εναντίον της και “επιτίθεται” στο υφυπουργό Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη, αναφέροντάς τον ως τον χειρότερο στην ιστορία της Ελλάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων και διατηρεί τη βεβαιότητα ότι οι Εφέτες που θα εκδικάσουν την υπόθεση θα μείνουν ανεπηρέαστοι από τις όποιες παρεμβάσεις και θα εκδώσουν τη σωστή απόφαση. Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι σε θέση να γνωρίζει όλο το παρασκήνιο και τον πόλεμο που δεχόμαστε και να είναι σίγουροι θα έρθει η στιγμή που όλος ο κόσμος της ΑΕΚ θα μάθει την αλήθεια και την πραγματικότητα. Και κάτι ακόμη: ανεχόμαστε επί τέσσερα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον χειρότερο Υφυπουργό Αθλητισμού από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους. Δηλώνουμε την αγανάκτησή μας και λέμε την τελευταία μας λέξη: Φτάνει πια, δεν πάει άλλο»!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διακρίσεις για ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων

Που έγινε στις Σέρρες την προηγούμενη εβδομάδα Στο κύπελλο χειμερινών ρίψεων αναπτυξιακών …