Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα 4 ατυχήματα το Σαββατοκύριακο στο νομό

4 ατυχήματα το Σαββατοκύριακο στο νομό

0
koza mostra
Στο νοσοκομείο της Ξάνθης ο τραγουδιστής των Koza Mostra μετά από ατύχημα στην Εγνατία
 
Τον παρέσυρε αυτοκίνητο ενώ περίμενε το ασθενοφόρο στη Λεύκη. Κατέληξε ο άτυχος 69χρονος. 2 άλλα ατυχήματα με υλικές ζημιές
 
Πολλά ατυχήματα σημειώθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο στο νομό μας εκ των οποίων των σοβαρότερο αυτό που συνέβη στη Λεύκη και στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 69χρονος. Το πιο …διάσημο συνέβη στην Εγνατία και αφορούσε τον τραγουδιστή των Koza Mostra, Ηλία Κόζα που φέτος μαζί με τον Αγάθωνa πέτυχαν να ξεχωρίσουν στο διαγωνισμό της Eurovision.  
 
Στο νοσοκομείο της Ξάνθης ο τραγουδιστής των Koza Mostra και η σύντροφος του Χαρά
Σύμφωνα με τη διήγηση του Ηλία Κόζα το ατύχημα συνέβη στην Εγνατία και στα όρια του νομού μας κατά την επιστροφή τους από την Ορεστιάδα που είχαν πάει για συναυλία. Οδηγούσε ο σκηνοθέτης των βίντεοκλιπ του συγκροτήματος Κυριάκος Νοχουτίδης με συνοδηγό τη σύζυγο και συνεργάτιδα του, ενώ ο ίδιος ο Ηλίας και η σύντροφος του κοιμόντουσαν στο πίσω κάθισμα. Ο οδηγός προκειμένου να αποφύγει ένα ζώο που πετάχτηκε στη μέση του δρόμου, έκανε έναν ελιγμό, το όχημα τους συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα και έπεσε με σφοδρότητα στο διάζωμα ανάμεσα στα δύο ρεύματα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ηλία Κόζα «το αυτοκίνητο ανατράπηκε, έφερε πέντε τούμπες και προσγειώθηκε πλάγια»
Ο ίδιος ο τραγουδιστής κάνει λόγο για θαύμα, αφού ο οδηγός και συνοδηγός φορούσαν ζώνες ασφαλείας, ο ίδιος γλύτωσε με μερικές μελανιές, ενώ η σύντροφός του έσπασε τρία πλευρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ξάνθης.
 
Τον παρέσυρε αυτοκίνητο ενώ περίμενε το ασθενοφόρο
atyximaΣοβαρό τροχαίο με παράσυρση πεζού ο οποίος και κατέληξε συνέβη το Σάββατο 27 Ιουλίου τις πρώτες πρωινές ώρες, σε επαρχιακή οδό της Ξάνθης. Ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός παρέσυρε 69χρονο ημεδαπό που κινούνταν πεζός, τραυματίζοντας τον σοβαρά. Να σημειώσουμε την στιγμή που παρασύρθηκε βρισκόταν σε κεντρικό σημείο του οικισμού περιμένοντας να’ ρθει το ασθενοφόρο που είχε καλέσει να τον παραλάβει καθώς είχε νιώσει δυσφορία. Όμως πριν το ασθενοφόρο πέρασε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 55χρονος. Ο 69χρονος νομίζοντας ότι είναι το ασθενοφόρο πλησίασε το δρόμο ο οδηγός προφανώς δεν τον είδε με αποτέλεσμα να τον παρασύρει. Το ασθενοφόρο ήρθε αμέσως μετά και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, όμως λίγη ώρα αργότερα, υπέκυψε στα τραύματά του.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 69χρονος Δ.Ζ. έπασχε από ανίατη ασθένεια
 
Άλλα δύο δυστυχήματα με υλικές ζημιές
Τέλος δύο ακόμη ατυχήματα συνέβησαν το τριήμερο. Συγκεκριμένα την Παρασκευή στης 9.30 το βράδυ στην οδό Δημοκρίτου (απέναντι από το ΕΠΑΛ όπου συγκρούστηκαν ένα ΙΧΕ με μια μηχανή ενώ το μεσημέρι της Κυριακής έγινε ατύχημα στην περιφερειακή οδό που οδηγεί στην παραλιακή ζώνη στο ύψος της παράκαμψης της Γενισέας. Συγκρούστηκε ένα Ι.Χ.Ε. με ένα τρακτέρ. Και τα δυο ατυχήματα είχαν μόνο υλικές ζημιές.
 
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

Mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…