Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Ο 6ος άνθρωπος του δημάρχου

Ο 6ος άνθρωπος του δημάρχου

0
Fanourakis 5
Αντιδήμαρχος άνευ αντιμισθίας για θέματα υγείας, παιδείας, τουρισμού και αθλητισμού ο Μανόλης Φανουράκης
 
Αντιδήμαρχο με «ομπρέλα» τα θέματα τουρισμού –εννοείται-, κοινωνικής προστασίας, υγείας, παιδείας και αθλητισμού γίνεται ο Μανόλης Φανουράκης με απόφαση του δημάρχου Μιχάλη Στυλιανίδη, ο οποίος «κλείνει» τον κύκλο των στενών του συνεργατών με τον 6ο κατά σειρά ορισμό αντιδημάρχου.
Σύμφωνα με την απόφαση, η θητεία του ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 31/8/2014, όπως και των υπόλοιπων αντιδημάρχων .
Ο Μανόλης Φανουράκης θα είναι ο τρίτος αντιδήμαρχος που δε θα λαμβάνει αντιμισθία και γι’ αυτό ο ορισμός του σε αυτή τη θέση, με δεδομένο άλλωστε ότι ήδη ως πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού, έχει αρμοδιότητα για ένα μέρος των καθηκόντων που του ανατίθενται, έχει συμβολικό χαρακτήρα και δείχνει την πρόθεση του δημάρχου να τον εντάξει «και με τη βούλα» στο στενό πυρήνα των συνεργατών του.
Οι εξελίξεις πάντως έδειξαν ότι τελικά παραμερίστηκε το σενάριο για ανάθεση αυτών των αρμοδιοτήτων στο Φίλιππο Φιλίππου, ενώ είναι λογικό το κομμάτι του τουρισμού να εντάσσεται σε αυτή την αντιδημαρχία, αφού συνενώθηκε το πράσινο με την καθαριότητα.
 
Ελένη Διαφωνίδου
ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εγκρίνεται το σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών από τον Δήμο Τοπείρου

Συνεδρίασε το Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π στο Δήμο Τοπείρου την Τετάρτη Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού…