Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Πρώτη του χρόνου στις αντιπεριφέρειες της ΑΜΘ

Πρώτη του χρόνου στις αντιπεριφέρειες της ΑΜΘ

0
vasilopia_xanthi-empros

Ανταλλαγή ευχών των αρχών της Περιφέρειας στις δεξιώσεις των περιφερειακών ενοτήτων

Πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες δεξιώσεις στα κτίρια των περιφερειακών ενοτήτων για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς, παρουσία των θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.      
Τυχερός ο Μιχάλης Στυλιανίδης στη βασιλόπιτα της ΠΕ Ξάνθης  
Με συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός για την πρώτη του νέου έτους 2013. Ο εορτασμός ξεκίνησε με την πραγματοποίηση δοξολογίας στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας και στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Φώτιος Καραλίδης αντάλλαξε ευχές στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και αναπτυξιακών, παραγωγικών και κοινωνικών φορέων, καθώς επίσης και με πολίτες. Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε και η κοπή της πίτας για τη χρονιά του 2013, το φλουρί της οποίας βρέθηκε στο κομμάτι του Δημάρχου Ξάνθης, κ. Μιχαήλ Στυλιανίδη.    
Ευχές στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Δράμας  
Τις καθιερωμένες ευχές δέχτηκε στο γραφείο του ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γιάννης Ξανθόπουλος, όπου και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία των αρχών του Νομού.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε με τη σειρά του καλή χρονιά γεμάτη υγεία και ευημερία, στους εκπροσώπους όλων των φορέων και τους πολίτες του Νομού.
Τον Αντιπεριφερειάρχη επίσκεφθηκαν, μεταξύ άλλων, και του ευχήθηκαν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Παύλος, ο βουλευτής Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Κυριάκος Χαρακίδης, ο εκπρόσωπος του διοικητή της Φρουράς Δράμας, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Σπυρίδων Φλώρος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Μάριος Αποστολίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θόδωρος Μπέσσας, ο πρόεδρος του συλλόγου πολυτέκνων κ. Νικόλαος Σμολοκτός.      
Δεξίωση με ευχές αρχών και πολιτών στην ΠΕ Δράμας  
Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς, υποδέχτηκε στο γραφείο του φορείς και πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, ανταλλάσσοντας ευχές για το Νέο Έτος.    
Θερμές ευχές από την αντιπεριφερειάρχη Έβρου στην καθιερωμένη εκδήλωση  
«Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλύτερα, με υγεία και ζεστασιά! Να έχουμε τη δύναμη να αντέξουμε τις δυσκολίες, μικρές-μεγάλες, λίγες-πολλές, που θα μας έρθουν, αν μας έρθουν, και την αντοχή να δημιουργήσουμε όπως ακριβώς ταιριάζει στον τόπο μας και στην ιστορία μας. Να είμαστε και πάλι ψύχραιμοι στις δύσκολες στιγμές, για όσα θα μας έρθουν, και θέλω να πω με όλη την ψυχή μου ότι θα τα καταφέρουμε. Γιατί όπλα μας θα πρέπει να είναι το χαμόγελό μας, η αισιοδοξία μας, η ελπίδα μας, η αυτοπεποίθησή μας, η δουλειά μας».
Αυτά ευχήθηκε, μεταξύ άλλων, η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου – Μαυρανεζούλη κατά την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας που έγινε το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο γραφείο της, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας, όπου και δέχθηκε τις ευχές για το νέο έτος από τις τοπικές αρχές, εκπροσώπους φορέων και πολίτες.
Την τελετή ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος.
Η πίτα ήταν παραδοσιακή θρακιώτικη τυρόπιτα με «σημάδια», ενώ το τυχερό φλουρί έτυχε η σύζυγος του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βασιλική Λαμπάκη. Το δώρο ήταν ένα καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα του νομού μας από τον Γυναικείο Συνεταιρισμό Πέπλου, ο οποίος επιμελήθηκε και τον μπουφέ.
Στην τελετή παρέστησαν οι βουλευτές Γεώργιος Ντόλιος και Μαρίνος Ουζουνίδης, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, οι στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, φορέων, Απόστρατων Αξιωματικών Έβρου, διευθυντές υπηρεσιών κ.α.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εγκρίνεται το σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών από τον Δήμο Τοπείρου

Συνεδρίασε το Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π στο Δήμο Τοπείρου την Τετάρτη Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού…