Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Επέστρεψαν τα χαμόγελα στη Skoda Ξάνθη

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στη Skoda Ξάνθη

0
skoda_levadiakos_panigiria-empros

Αισιοδοξία για τη συνέχεια μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού

Χωρίς ρεπό αυτή η εβδομάδα ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα στα Ιωάννινα      

   
Τα χαμόγελα και η αισιοδοξία επέστρεψαν στη Skoda Ξάνθη μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού με την οποία η ξανθιώτικη ομάδα ξεκόλλησε από την «ουρά» της βαθμολογίας και τη ζώνη του υποβιβασμού.
Το ξανθιώτικο συγκρότημα κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και παρά το ότι δεν ικανοποίησε με την εμφάνιση του κρατάει το ¨τρίποντο¨ και ευελπιστεί ότι παίζοντας καλύτερα στη συνέχεια μπορεί να συγκεντρώσει κι άλλους βαθμούς ώστε να ανέβει κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.
Θετικό επίσης ότι με τη νίκη ήρθε και μία επιπλέον ψυχολογική ώθηση για να συνεχίσει την προσπάθεια της με καλύτερες προϋποθέσεις και χωρίς επιπλέον άγχος.
Η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη καθώς στο πρόγραμμα της η Skoda Ξάνθη έχει αναμετρήσεις με ομάδες που επίσης ¨καίγονται¨ για βαθμούς, όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα το ερχόμενο Σάββατο (στα Ιωάννινα ο αγώνας), ενώ σε δύο εβδομάδες θα υποδεχτεί τον Πανθρακικό στο γειτονικό ντέρμπι.
Να σημειώσουμε ότι από τον επερχόμενο αγώνα στους «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων δεδομένη είναι για τη Skoda Ξάνθη η απουσία του Μαρσελίνιο ο οποίος θα εκτίσει την τιμωρία του (4 κίτρινες κάρτες).  
Ατομικό ο Ντάνι  
Ημέρα αποκατάστασης ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο προπονητήριο της ομάδας και όσοι αγωνίστηκαν στο κυριακάτικο ματς με τον Λεβαδειακό ακολούθησαν χαλάρωμα και ασκήσεις αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.
Δεν γυμνάστηκε κανονικά ο Ρικάρντο Ντάνι λόγω ενοχλήσεων, ενώ ο 18χρονος ¨στόπερ¨ Κώστας Τσαμούρης δεν βρισκόταν στο προπονητήριο καθώς αναχώρησε για να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων.
Εν τω μεταξύ αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται το καθιερωμένο ρεπό καθώς προπονήσεις θα διεξαχθούν καθημερινά μέχρι την Πέμπτη.
Την ερχόμενη Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί το χαλάρωμα πριν τους αγώνες και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει οδικώς στα Ιωάννινα για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση.  
Πρωτάθλημα Νέων: Skoda Ξάνθη – Λεβαδειακός 2-0  
Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η ομάδα Νέων της Skoda Ξάνθη έφτασε στη νίκη επί του Λεβαδειακού με σκορ 2-0 στο σαββατιάτικο μεταξύ τους παιχνίδι. Ο Γούλας στο 34’ και ο Χελιδώνης στο 64’ πέτυχαν τα γκολ με τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Η ξανθιώτικη ομάδα έφτασε τους 14 βαθμούς στο πρωτάθλημα μετά από 7 παιχνίδια.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κιγιτζής Εγκίν (Γκιόσης – Χατζής) της ΕΠΣ Θράκης.
Οι συνθέσεις:
Ομάδα Νέων Skoda Ξάνθη: Δεμένικος, Λάσπατζης, Κολλαράς, Χελιδώνης, Κριεζής, Τορομανίδης, Γούλας, Ορφανίδης Π. (68’ Κούτρας Αλ.), Καρυπιάδης (46’ Ορφανίδης Λ.), Παπαδημητρίου, Πασχαλάκης (55’ Μπαρέττας).
Ομάδα Νέων Λεβαδειακού: Ντελέκος, Ζαννιάς, Αντωνίου, Μανωλάς (88’ Γκουτσίδης), Κυπραίος, Μάγκας, Βελέτζας (68’ Ψάλτης), Καλφούτζος), Λέσι (60’ Ταμπαθάνης), Σταθόπουλος, Τόπι.  
Πρωτάθλημα Εφήβων: Skoda Ξάνθη – Βέροια 1-0  
Την 4η σερί νίκη τους πανηγύρισαν το Σάββατο το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων οι Έφηβοι της Skoda Ξάνθη. Με σκόρερ τον Μελισσόπουλο στο 81′ επικράτησαν με 1-0 επί της Βέροιας σε ένα δυνατό παιχνίδι από το οποίο έλλειπαν οι μεγάλες φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 65ο λεπτό όταν και αποβλήθηκε ο Ρογγότης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Δρούζας (Σαμουρκασίδης – Λιόντος) της ΕΠΣ Θράκης.
Εφηβικό Skoda Ξάνθη: Σταθάκης, Ζώτης (46′ Κωνσταντάρας), Κεχαγιάς, Χατζητερζόγλου, Προύντζος, Δελής (89′ Βαφειάδης), Φασίδης, Μήττας (46′ Χατζηλαζαρίδης), Μελισσόπουλος (81′ Θεοδωρίδης), Δόντσος, Λαζαρίδης (70′ Μπουνταγκίδης).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …