Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Κοντινή απόδραση στη φύση

Κοντινή απόδραση στη φύση

0
mountain_resort1-empros

Το Mountainresort πάνω από την Παναγία Καλαμού, σε υψόμετρο 500μ., με 6 αυτοτελή σπίτια

 
Θέα, ησυχία, πράσινο, πεζοπορία, ποδήλατο βουνού όλες τις εποχές  

Ένας χώρος για κοντινές αποδράσεις στη φύση όλες τις εποχές είναι αυτός που δημιουργήθηκε και λειτουργεί λίγο πάνω από την Μονή της Παναγίας Καλαμιώτισσας, κοντά στον οικισμό Διάφορο.
Πρόκειται για το Mountainresort που βρίσκεται σε υψόμετρο 500 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας και που αποτελείται από 6 αυτοτελής κατοικίες που παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, σ’ ένα όμορφα αρχιτεκτονικά χώρο που αναδεικνύει το γούστο και την ευαισθησία των ανθρώπων που τις σχεδίασαν.
Η κάθε κατοικία μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα ή οικογένεια, διαθέτει δε άνετη και με όλα τα απαραίτητα κουζίνα, μπάνιο, τζάκι, χώρο μπάρμπεκιου έξω, ενώ στα μεγάλα ατού του συγκροτήματος είναι η εξαίρετη θέα και το καταπράσινο περιβάλλον.
Η διαμονή στη φύση αποζημιώνει τους επισκέπτες οι οποίοι μπορούν να χαρούν τη φύση με πεζοπορία, ποδήλατα, ορειβασία κ.α.
Και όλα αυτά, σε πολύ σύντομο χρόνο από την πόλη, γεγονός που ήδη έχουν αξιοποιήσει ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες του συγκροτήματος, την ευθύνη και φροντίδα του οποίου έχει ο Κώστας Τελμετίδης και η κόρη του Κική.
Για τους ενδιαφερόμενους και ορισμένα στοιχεία επικοινωνίας: κινητό – 6972242530, email: info@916mountainresort.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έμφυλη βία δίχως τέλος σε Ελλάδα και Ευρώπη

Γράφει η Φωτεινή Οικονομοπούλου, απόφοιτη Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων του Παντείου Παν…