Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Εργασιακό 27-06-2012

Εργασιακό 27-06-2012

0

Θέμα 1ο  


10 προσλήψεις στης ΔΕΥΑ Αβδήρων
Δίμηνες συμβάσεις
«Πράσινο φως» για 124 προσλήψεις  από το ΣτΕ    

Το «πράσινο φως» άναψε το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ ) για την κατ’ εξαίρεση πρόσληψη 124 ατόμων -κυρίως σε διάφορους δήμους-, ενώ αντίθετα «έκοψε» αιτήματα του ΟΑΕΔ για πρόσληψη ανέργων.
.Ειδικότερα, η αρμόδια επιτροπή του Συμβουλίου της Επικρατείας του ν. 2190/1994 ολοκλήρωσε τον κύκλο έγκρισης κατ’ εξαίρεση προσλήψεων εποχικού προσωπικού σε όσες περιπτώσεις διαπίστωνε την ύπαρξη σοβαρών επειγουσών αναγκών στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και έως την ορκωμοσία της κυβέρνησης.
Στις τελευταίες γνωμοδοτήσεις της, η επιτροπή του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου έκρινε ότι συντρέχουν προϋποθέσεις: 01. Για κατ’ εξαίρεση πρόσληψη 42 ατόμων με συμβάσεις δύο μηνών για την παιδική εξοχική κατασκήνωση Μάκρης του δήμου Αλεξανδρούπολης. 02. Για την πρόσληψη 28 ατόμων για ανάγκες λειτουργίας και διαχείρισης υδροθεραπευτηρίου, πολιτιστικών κέντρων, αναψυκτηρίου και δημοτικού ωδείου του δήμου Κασσάνδρας του νομού Χαλκιδικής, λόγω της αυξημένης τουριστικής θερινής κίνησης.
Ακόμη, εγκρίθηκε η πρόσληψη 20 ατόμων με συμβάσεις έως τεσσάρων μηνών για τις αυξημένες ανάγκες που αντιμετωπίζει στον τομέα καθαριότητας κατά την θερινή περίοδο ο δήμος Νέας Ιωνίας, καθώς επίσης και η πρόσληψη δεκατεσσάρων ατόμων με δίμηνες συμβάσεις στον δήμο Μονεμβασιάς.  
10 θέσεις στην ΔΕΥΑ Αβδήρων
Επίσης, εγκρίθηκε η πρόσληψη άλλων 10 ατόμων με δίμηνες συμβάσεις για τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του δήμου Αβδήρων, καθώς και άλλων 8 ατόμων με δίμηνες συμβάσεις για τη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Παραγωγής Αδρανών Υλικών δήμου Καστοριάς και αξιοποίησης της περιουσίας του δήμου Μονομετοχική ΑΕ «Μακεδνός ΑΕ», για να καλυφθούν έκτακτες ανάγκες παραγωγής και εμπορίας αδρανών υλικών. Παράλληλα, εγκρίθηκε η πρόσληψη δύο ατόμων με δίμηνη απασχόληση για κάλυψη αναγκών του κεντρικού κοιμητηρίου του δήμου Καλαμάτας.
Αντίθετα, δεν εγκρίθηκαν από το ΣτΕ -και πρέπει να υποβληθούν στη νέα κυβέρνηση προς έγκριση- αιτήματα του ΟΑΕΔ για την πρόσληψη ανέργων ηλικίας 55-64 ετών και ανέργων με αναπηρίες (ΑμΕΑ), που στηρίζονταν σε παλαιότερες υπουργικές αποφάσεις του 2011 (συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση). Για τις προσλήψεις αυτές δεν άναψε το «πράσινο φως», καθώς δεν συνοδεύονταν από αιτιολογίες για τον εξαιρετικά επείγοντα χαρακτήρα, τον ακριβή αριθμό και τη βλάβη του δημοσίου συμφέροντος από την καθυστέρηση εφαρμογής των προγραμμάτων, λόγω της προεκλογικής περιόδου.

   
Θέμα 2ο


1.906 προσλήψεις εποχικών πυροσβεστών

   
To  Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος  εξέδωσε διαταγή πρόσληψης 1.906 συμβασιούχων πυροσβεστών. Σύμφωνα με τη διαταγή, οι διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών πρέπει να καλέσουν τους Πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης οι οποίοι δεν προσλήφθηκαν στις 3.400 θέσεις Πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης και να προβούν στις διαδικασίες επαναπρόσληψης τους για την αντιπυρική περίοδο έτους 2012.
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν θα πρέπει να  προσκομίσουν σχετική βεβαίωση από τον ασφαλιστικό τους φορέα ή βεβαίωση από Κρατικό Νοσοκομείο και όπου αυτό δεν λειτουργεί, βεβαίωση Κέντρου Υγείας που θα πιστοποιεί την καλή κατάσταση της υγείας τους μέχρι 20-06-2012.
Η διάρκεια απασχόλησης των προσλαμβανομένων ανέρχεται στους τέσσερις (4) μήνες και δεκαπέντε (15) ημέρες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και πάντως όχι πέραν της 31ης Οκτωβρίου 2012, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. ΔΙΠΠ/Φ.ΕΓΚΡ.12/οικ. 13703/15-06-2012 Απόφαση Π.Υ.Σ..    

 
Θέμα 3ο


1 θέση στο Δήμο Μύκης
Θέσεις σε δήμους των νομών της περιφέρειας
4.703 θέσεις στην Καθαριότητα    

Το «πράσινο φως» στη σύναψη 4.703 συμβάσεων προσωπικού Kαθαριόητας, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (διάρκειας 8 μηνών) «άναψαν» την περασμένη εβδομάδα τα συναρμόδια υπουργεία Εσωτερικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικών, με κοινή τους απόφαση. Έτσι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης προκηρύξεων ξεχωριστά από κάθε δήμο, αφού η κατανομή των θέσεων ανά δήμο έχει ολοκληρωθεί με την υπουργική απόφαση και σύμφωνα με τα αιτήματα των κατά τόπους Οργανισμών Tοπικής Αυτοδιοίκησης.  
Θέσεις και ειδικότητες
Οι δήμοι με τις περισσότερες θέσεις είναι εκείνοι της Θεσσαλονίκη (400 θέσεις), της Λάρισας (150 θέσεις), της Κασσάνδρας Χαλκιδικής (140 θέσεις), της Κηφισιάς (102 θέσεις), της Ρόδου (95 θέσεις), του Πειραιά (90 θέσεις) και της Ν. Προποντίδας (80 θέσεις).
Οι θέσεις αφορούν κυρίως ειδικότητες Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, όπως: εργατών καθαριότητα, εργατών αποκομιδής, εργατών ύδρευσης, εργατών γενικών καθηκόντων, οδηγών απορριμματοφόρων, συνοδών απορριμματοφόρων, χειριστών σαρώθρων κ.ά.  
Δικαιολογητικά
Οι υποψήφιοι δεν χρειάζεται να διαθέτουν ιδιαίτερα προσόντα (εκτός αν πρόκειται για οδηγούς και χειριστές μηχανημάτων), όμως πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Καταλυτικό ρόλο στη διαδικασία επιλογή τους παίζουν κοινωνικά κριτήρια, όπως  η ανεργία, η πολυτεκνία, η εμπειρία, ο βαθμός τίτλου σπουδών, τα ανήλικα τέκνα κλπ. Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα των OTA α’ βαθμού, ενώ ο προϋπολογισμός των δήμων θα επιβαρυνθεί με 44.104.734 ευρώ, δαπάνη που θα καλυφθεί αποκλειστικά από ιδία έσοδα των δήμων.  
   
1 θέση στο Δήμο Μύκης


Προσλήψεις σε δήμους του νομού και στην περιφέρεια  

Δήμοι Θέσεις
Αλεξανδρούπολης 10
Δράμας 10
Καβάλας 42
Κομοτηνής 30
Μύκης 1

Θέμα 4ο


150 άνεργοι στη Ροδόπη σε πρόγραμμα για της ευάλωτες κοινωνικά ομάδες  

 

 
■ Εκατόν πενήντα άνεργοι από διάφορες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που μένουν στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, θα ωφεληθούν άμεσα από τη δράση «Ανοικτή Αγορά Εργασίας για ευάλωτες κοινωνικά ομάδες στην Π.Ε. Poδόπης». Bασικός στόχος ης σύμπραξης  είναι η υποστήριξη των ωφελουμένων μέσα από ένα πλέγμα δράσεων που θα τους ενσωματώσει στο εργασιακό και κοινωνικό γίγνεσθαι, ενώ το πλάνο των 13 φορέων που θα συμπράξουν περιλαμβάνει:
•Την ίδρυση 25 νέων επιχειρήσεων, με έμφαση στην καινοτόμα μικροεπιχειρηματικότητα στους τομείς του ορεινού τουρισμού, της μεταποίησης και της εμπορίας τροφίμων – ποτών
•Την ίδρυση δύο επιχειρήσεων κοινωνικής οικονομία -κάλυψη 70 θέσεων μισθωτής εργασίας σε δραστηριότητες του μεταποιητικού και του τριτογενούς τομέα, αλλά και σε ειδικότητες πράσινης οικονομίας. Και, τέλος,
•Την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας μέσω συμβάσεων μαθητείας με επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, για 45 ωφελούμενους.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αρχηγούε μονογονεϊκών οικογενειών, σε μακροχρόνια ανέργους άνω των 45, με χαμηλά τυπικά προσόντα, σε Άτομα ευρισκόμενα σε
κατάσταση φτώχειας/απειλούμενα από φτώχεια αλλά και σε ανθρώπους με αναπηρία.
Α.Σ. «ΡΟΔΟΠΗ»
Ν. Πλαστήρα & Κ. Αντωνιάδη,
69100 Κομοτηνή
Υπεύθυνη: κ. I. Νικολαΐδη
Τηλ. 2531034071
Fax 2531034073
E-mail: anro@anro.gr  

   
Θέμα 5ο


3.000 υποψήφιοι για το διαγωνισμό στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 14-15 Ιουλίου  

 

 
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διεξαγωγή των εξετάσεων για την εισαγωγή στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, οι οποίες  θα πραγματοποιηθούν στις 14-15 Ιουλίου.
Για τις 80 θέσεις στελεχών της δημόσιας διοίκησης θα διαγωνιστούν περίπου 3.000 υποψήφιοι απ’ όλη τη χώρα. Αρχικά είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν 3.800 υποψήφιοι αλλά μετά τον έλεγχο των τυπικών προσόντων, απορρίφθηκαν περίπου 800 άτομα που είχαν καταθέσει αιτήσεις.
Οι εξετάσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιηθούν στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου σε αίθουσες της Φιλοσοφικής και Φυσικομαθηματικής Σχολής.
Μετά την αποστολή σχετικής εγκυκλίου με την οποία κλήθηκαν οι υπάλληλοι που επιθυμούν να συμμετέχουν ως επιτηρητές στη διαγωνιστική διαδικασία, έχει ολοκληρωθεί και η επιλογή των κατάλληλων στελεχών.
Η πρόσκληση απευθυνόταν μόνο σε υπαλλήλους του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και του υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και των υπηρεσιών που βρίσκονται υπό την εποπτεία των συγκεκριμένων υπουργείων, όπως είναι το Εθνικό Τυπογραφείο και το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιτυχόντες θα αποτελέσουν την 22η σειρά εισακτέων από την ίδρυση της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και θα είναι μόνο 80 άτομα.  
Τα στάδια των εξετάσεων
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σε 2 στάδια. Το πρώτο στάδιο, το προκαταρκτικό, στο οποίο θα συμμετάσχει το σύνολο των υποψηφίων, περιλαμβάνει γραπτή δοκιμασία υποχρεωτικά στα ακόλουθα μαθήματα και στις παρακάτω ημερομηνίες:
■Οργάνωση και Λειτουργία του Κράτους: Σάββατο 14 Ιουλίου 2012
■Πολιτική Οικονομία και Δημόσια Οικονομική: Κυριακή 15 Ιουλίου 2012
Κατά το τελικό στάδιο η εξέταση περιλαμβάνει υποχρεωτική γραπτή
δοκιμασία στο γνωστικό πεδίο «Δημόσια Διοίκηση» και γραπτή και προφορική εξέταση σε ένα ακόμη γνωστικό πεδίο επιλογής από τα παρακάτω:
■Περιβάλλον – Ποιότητα Zωής
■Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις
■Εφαρμοσμένη Πληροφορική
■Κοινωνική Διοίκηση
■Οικονομική του Χώρου και Περιφερειακή Πολιτική
Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε μία ξένη γλώσσα της επιλογής τους μεταξύ της αγγλικής, γαλλικής, γερμανικής, ισπανικής ή ιταλικής.  
Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα της ΕΣΔΔΑ: 2131306 238,2131306 257,2131306 242,2131306 455 και 2131306 310. Eπίσης, μπορούν να απευθύνονται στο Περιφερειακό Ινστιτούτο Επιμόρφωση του ΕΚΔΔΑ στη Θεσσαλονίκη (I. Κωλέττη 25 Δ’) στα τηλέφωνα: 2313321170,231 3321104.    

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΛ.ΑΣ.:

 


Διαγωνισμό για την κατάταξη στην Ελληνική Αστυνομία και εισαγωγή Δοκίμων της Σχολής Αστυφυλάκων και Αξιωματικών, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, προκήρυξε η ΕΛ.ΑΣ.
Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη Σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται σε 500, εκ των οποίων οι 15 αφορούν κατόχους απολυτηρίου ημερησίου ΕΠΑΛ ή Β’ κύκλου ημερησίων Τ.Ε.Ε., οι 48 αφορούν υποψηφίου που εξετάστηκαν στα μαθήματα της Γ’ τάξης ημερήσιου Γενικού Λυκείου σε εθνικό επίπεδο και απέκτησαν βεβαίωση πρόσβασης τα έτη 2010 ή 2011,15 θα καλυφθούν από υποψήφιους που θα συμμετάσχουν στις διαδικασίες εισαγωγής με τις ειδικές κατηγορίες του άρθρου 12 του Ν.2552/1997, ενώ οι υπόλοιπες 422 θέσεις θα καλυφτούν από υποψηφίους που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις    

 

Θέμα 6ο


Ξεκινά η χορήγηση επιταγών κατάρτισης σε 36.664 ανέργους
Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Kατάρτισης
Οι δικαιούχοι αφού ολοκληρώσουν το πρόγραμμα κατάρτισης, και κατόπιν συμμετοχής τους στη διαδικασία πιστοποίησης των δεξιοτήτων τους, δικαιούνται να λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα αξίας 500 ευρώ  

 

   
Ξεκινά τη Δευτέρα 2 Ιουλίου η χορήγηση των επιταγών κατάρτισης (training vouchers) για την κατάρτιση και την πιστοποίηση ανέργων σε βασικές δεξιότητες χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών, που θα πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης.
Οι ωφελούμενοι (36.664 άτομα) θα παραλάβουν επιταγή κατάρτισα οικονομικής αξίας 700 ευρώ, η οποία ενσωματώνει την αμοιβή του ΚΕΚ για τις υπηρεσίες που παρέχει, καθώς και για τις υπηρεσίες πιστοποίησα των γνώσεων.
Στη συνέχεια, αφού ολοκληρώσουν το πρόγραμμα κατάρτισα και κατόπιν συμμετοχής τους στη διαδικασία πιστοποίησης των δεξιοτήτων τους, δικαιούνται να λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο έχει συνολική αξία 500 ευρώ.
Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν αυτοπροσώπως τις επιταγές τους από το ΚΠΑ2 που είναι εγγεγραμμένοι, αφού πρώτα επιδείξουν έγγραφο πιστοποίησης ταυτότητάς τους.
Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι λάβουν την επιταγή δεν επιτρέπεται να έχουν παρακολουθήσει το τελευταίο ημερολογιακό έτος ή να παρακολουθούν άλλο πρόγραμμα κατάρτισα, που οδηγεί σε πιστοποίηση βασικών δεξιοτήτων ΤΠΕ, ενώ είναι υποχρεωτική η συμμετοχή τους eras εξετάσεις πιστοποίησης, από φορείς πιστοποίησης που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ή/και διεθνώς και έχουν αναγνωριστεί από τον ΟΕΕΚ.  
Στατιστικά συμμετοχής
Οι επιλεγέντες δικαιούχοι επιταγών κατάρτισης ανήλθαν σε 36.664 (αρχική πρόβλεψη για 18.000 ωφελούμενους) ενώ λόγω της μεγάλης συμμετοχής ενδιαφερομένων στο πρόγραμμα, διπλασιάστηκε ο αρχικός προϋπολογισμός από 22 εκατ. ευρώ, σε 44 εκατ. ευρώ.
Οι επιλαχόντες που αντιστοιχούν σε ποσοστό έως το 50% του αριθμού των επιλεγέντων δικαιούχων ανέρχονται σε άτομα 18.311 άτομα, ενώ οι μη επιλεγέντες με μοριοδότηση που έλαβαν έφτασαν τα 102.636 άτομα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΑΕΔ, οι μη απολογηθέντες (χωρίς  μοριοδότηση) ανήλθαν σε 3.737άτομακαι κατατάχτηκαν σε αυτή την κατηγορία επειδή δεν τηρούσαν τις βασικές προϋποθέσει συμμετοχής στο πρόγραμμα (μη ενεργή κάρτα ανεργίας κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων 25/5/2012, σύμφωνα με το μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ).
Οι στόχοι που αναμένεται να επιτευχθούν μέσα από την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης είναι:
■Η κατάρτιση και η πιστοποίηση ανέργων σε βασικές δεξιότητες χρήσης ΤΠΕ, με σκοπό την αναβάθμιση των επαγγελματικών τους προσόντων και τη διευκόλυνση της πρόσβασής τους στην αγορά εργασία.
■Η άρση του φαινομένου του “ψηφιακού χάσματος – αναλφαβητισμού” στον πληθυσμό των ωφελούμενων και η απόκτηση εκείνων των δεξιοτήτων που θα τους καταστήσουν ικανούς να λειτουργήσουν στο νέο περιβάλλον που δημιουργείται από την ταχεία εξέλιξη των νέων ΤΠΕ, καθώς και η αποτελεσματική ενσωμάτωση των τεχνολογιών πληροφορικής στη συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση.      

31 Ιουλίου

 


Υπενθυμίζεται πως η χορήγηση των επιταγών Kατάρτισης θα διαρκέσει έως τις 31 Ιουλίου. Το μητρώο ωφελουμένων με τη μορφή των συνημμένων πινάκων κατάταξης κατά φθίνουσα σειρά, ανά περιφερειακή ενότητα έχει αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο http://www. voucher.gov.gr. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ειδική ιστοσελίδα της δράσης (www.voucher.gov.gr), καθώς και στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ

 

   
Θέμα 7ο


Ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς θα προσλάβει η Σχολή Εθνικής Άμυνας
Η υποβολή των δικαιολογητικών πραγματοποιείται έως τις 16 Ιουλίου
Στο νέο προσωπικό θα ανατεθούνε μεταξύ άλλων, η διδασκαλία θεμάτων
Διεθνούς Δικαίου, Γεωπολιτικής Ανάλυσης, Χειρισμού Κρίσεων και
Διεθνούς Ασφάλειας – Τρομοκρατίας    

 

Δώδεκα καθηγητές με ωριαία αποζημίωση θα προλάβει η Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ), για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών της.
Οι καθηγητές θα διορισθούν από 1 ns Σεπτεμβρίου 2012. £U)S 31η Αυγούστου 2013 και θα τους ανατεθεί, ανάλογα με τον τομέα (βασικό και ειδικό), η ευθύνη διδασκαλία και λειτουργία καθώς και η υποβοήθηση του έργου των σπουδαστών τα κανόνι Kris φοίτησα, αλλά και των σπουδαστών που παρακολουθούν την εκπαίδευση διαδικτυακής μάθηση, στις διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες (ατομικές διατριβές, μελέτες κ.λπ.), σύμφωνα με το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών.
Οι θέσεις που αφορούν τον βασικό τομέα εκπαίδευσης είναι οι εξής:
– ένας υπάλληλος του Διπλωματικού Κλάδου εν ενεργεία ή εν συντάξει, κατά προτεραιότητα ή ένας Καθηγητής Πολιτικών Επιστημών – Διεθνών Σχέσεων, για θέματα Διεθνών Σχέσεων και Εξωτερικής Πολιτικής,
■ένας καθηγητής Πολιτικής Διπλωματικής Ιστορίας,
■ένας καθηγητής Οικονομικών Επιστημών, για Οικονομικά Θέματα,
■ένας καθηγητής Διεθνών Σπουδών με εξειδίκευση στα θέματα Στρατηγικών και Αμυντικών Σπουδών, Εξοπλισμών και Ανάπτυξης Οπλικών Συστημάτων ή Ανώτατος Αξιωματικός εν αποστρατεία, από τους Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων, με ανάλογες γνώσεις
■ένας καθηγητής Διοικητικών Επιστημών, για θέματα Διοίκησης – Διεύθυνσης και Ηγεσίας.
Οι προς πλήρωση θέσεις σε ειδικούς τομείς ή ειδικά θέματα, ως έκτακτο διδακτικό προσωπικό είναι οι παρακάτω:
■μία θέοη για θέματα Διεθνούς Δικαίου – Διεθνών Οργανισμών
■μία θέση για Εθνικά Θέματα και τις Πολιτικοστρατιωτικές Εξελίξεις στο Εγγύς Γεωπολιτικό Περιβάλλον
■μία θέση για θέματα Αρχών Στρατιωτικής Κοινωνιολογίας – Στρατιωτικής Ηγεσίας – Διοίκησης
■μία θέση για θέματα Γεωπολιτικής Ανάλυσης και Γεωστρατηγικής Σύνθεσης.
■          μία θέση για θέματα Εθνικής Στρατηγικής και Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Ασφάλειας
■μία θέση για θέματα Χειρισμού Κρίσεων και Διαδικασία Λήψης Αποφάσεων
■μία θέση για θέματα Διεθνούς Ασφάλειας – Τρομοκρατία – Ασύμμετρων Απειλών.  
Υποβολή αιτήσεων
Η υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων, με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μπορεί να γίνεται προσωπικά ή με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Σχολή Εθνικής Άμυνας, Ευελπίδων 6 και Μουστοξύδη, Πεδίο Άρεως, ΤΚ 113 62.Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-8896549 ή 557 ή στον δικτυακό τόπο www.setha.mii.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εργασιακό, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Δύο προσλήψεις στον δήμο Ξάνθης Δίμηνες συμβάσεις για το Τμήμα Πρασίνου Ο Δήμος Ξάνθης ανα…