Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Ψήφισαν… Βλαχοδήμο στον Πειραιά!

Ψήφισαν… Βλαχοδήμο στον Πειραιά!

0
vlaxodimos_02-empros

«Διακαής πόθος» του Ολυμπιακού ο μεσοεπιθετικός της Ξάνθης

«Κλεισμένη» θεωρούν τη μεταγραφή του οι «ερυθρόλευκοι»      

 
Τι κι αν οι εκλογές μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και απασχόλησαν σχεδόν το σύνολο των Ελλήνων, για ορισμένους η ψήφος έπεσε στο… ποδόσφαιρο.
Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι έχει βάλει για τα καλά στο ¨στόχαστρο¨ τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο και – σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων» – έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στην ξανθιώτικη ΠΑΕ με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία!
Λόγω των εκλογών και του ¨ρεπό¨ που είχε χθες η ξανθιώτικη ομάδα οι πληροφορίες που συλλέξαμε ήταν λιγοστές και όχι ιδιαίτερα… αποκαλυπτικές καθώς οι άνθρωποι της Skoda Ξάνθη δεν ανέφεραν το παραμικρό για το θέμα. Εξάλλου τις διαπραγματεύσεις για την πιθανή μεταγραφή του παίκτη έχει αναλάβει αποκλειστικά ο μεγαλομέτοχος της ξανθιώτικης ΠΑΕ, Χρ. Πανόπουλος ο οποίος θα πάρει και την τελική απόφαση.
Από την άλλη πλευρά, οι πληροφορίες που προέρχονται από ιστοσελίδες με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού δείχνουν ότι ο Βλαχοδήμος έχει ντυθεί ήδη στα… «ερυθρόλευκα» και το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.
Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση ύψους 450.000 Ευρώ η οποία έγινε δεκτή αλλά υπάρχει μία μικρή διαφορά στο ποσοστό μεταπώλησης που, όμως, δεν μπορεί να χαλάσει τη μεταγραφή.
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, θα πληρώσει στη Skoda Ξάνθη το ποσό των 450.000 ευρώ για τα δικαιώματα του Βλαχοδήμου και προσπαθεί να βρει τη «χρυσή τομή» στο 15% σε ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή, την ώρα που η Ξάνθη θέλει 20%, όπως είχε συμφωνηθεί και στην κάθοδο του Βασίλη Τοροσίδη στο λιμάνι. Όλα, λοιπόν, δείχνουν πως η μεταγραφή του Βλαχοδήμου δεν πρόκειται να χαλάσει με τον νεαρό άσο να συνιστά τη 2η ελληνική προσθήκη στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, μιας και έχει προηγηθεί αυτή του Σιόβα από τον Πανιώνιο.  
Προς αποχώρηση ο Νταρμπιόν  
Στο μέτωπο των αποδεσμεύσεων, μετά τους Πόι – Σουάνη, σειρά για να περάσει την πόρτα της εξόδου πιθανότατα θα πάρει και ο Νταρμπιόν. Ο Γάλλος μέσος ήρθε με περγαμηνές, αλλά έμεινε σε ρηχά νερά. Κι αυτό γιατί παρότι διέθετε παραστάσεις απ’ το γαλλικό πρωτάθλημα με τις φανέλες των Μονπελιέ, Αζαξιό και Ναντ (σ.σ. αγωνίστηκε και σε τέσσερα ευρωπαϊκά ματς με τον Ολυμπιακό Β., απ’ τον οποίον αποκτήθηκε) δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τις συστάσεις που τον συνόδευαν. Έτσι, μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου. Την τρέχουσα εβδομάδα μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις έτσι ώστε να κλείσει το θέμα των «εκκαθαρίσεων» ώστε στη συνέχεια να ανοίξει ο δρόμος για τη ενίσχυση του ¨ρόστερ¨ με νεοαποκτηθέντες παίκτες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …