Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Εργοτέλης και… τέλος

Εργοτέλης και… τέλος

0
fasi-empros

«Αυλαία» στο πρωτάθλημα την ερχόμενη Κυριακή στις 19:00

Χωρίς βαθμολογικό άγχος η Skoda Ξάνθη θα υποδεχτεί την ομάδα από το Ηράκλειο        

Η… ανανέωση του ραντεβού της Skoda Ξάνθη με τη Super League για τη νέα χρονιά επισημοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με το ισόπαλο 1-1 που απέσπασε η ξανθιώτικη ομάδα στη Ν. Σμύρνη από τον Πανιώνιο.
Η Ξάνθη εξασφάλισε διαφορά τεσσάρων βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού και μαζί την παραμονή της στο κορυφαίο πρωτάθλημα. Έτσι, απαλλαγμένη πλέον από το άγχος θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει με ευχάριστο τρόπο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και στη συνέχεια, μετά την απαραίτητη περίοδο προπονήσεων θα αναχωρήσει για τις διακοπές της.  
Εργοτέλης και τέλος  
Προς το παρόν πάντως, η Skoda Ξάνθη έχει ακόμη την προσοχή της στραμμένη στο πρωτάθλημα και στο «αποχαιρετιστήριο» παιχνίδι για φέτος μπροστά στο κοινό της, που είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (22/04) στις 19:00 με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για τους βαθμούς της νίκης, τους οποίους πάντως ακόμη και να πάρουν δεν είναι σίγουρο ότι θα σωθούν καθώς θα περιμένουν και το αποτέλεσμα στον αγώνα Άρης – Κέρκυρα με τους «Φαίακες» να βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση με δύο βαθμούς παραπάνω.  
Οι απουσίες ίσως δώσουν την ευκαιρία για δοκιμές  
Το ότι για τη Skoda Ξάνθη το παιχνίδι είναι βαθμολογικά αδιάφορο, ενδεχομένως να δώσει στον προπονητή της Μαρίνο Ουζουνίδη την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποιους νέους παίκτες. Εξάλλου για το ματς με τον Εργοτέλη δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι (4 κίτρινες) Στάσιακ και Πλατέλλας, ενώ τραυματίες είναι οι Πόι, Λυμπερόπουλος και Καζάκης, με τους δύο πρώτους να έχουν τραβήγματα στον τετρακέφαλο και τον Καζάκη ενοχλήσεις στην ποδοκνημική.
Αντίθετα για το κυριακάτικο παιχνίδι υπολογίζονται οι Σπύρος Βάλλας και Κώστας Φλίσκας που εξέτισαν τις ποινές τους.
Όσον αφορά τους παίκτες που ενδεχομένως κάνουν «ντεμπούτο» για φέτος, έστω και στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, δεν είναι άλλοι από τους Τσουμάνη (αρ. μπακ), Λοντίγκιν (τερμ.) και Αλτιπαρμακόφσκι (επιθ)., ωστόσο για να αγωνιστούν θα πρέπει να κριθούν έτοιμοι και να μη χρειαστεί η συνεισφορά τους σε αγώνα της Ομάδας Νέων.
* Η αποστολή της ξανθιώτικης ομάδας επέστρεψε χθες το μεσημέρι στη βάση της μετά το παιχνίδι στη Ν. Σμύρνη και αμέσως μπήκε στο προπονητήριο όπου οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πανιώνιο ακολούθησαν ασκήσεις αποκατάστασης και οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής. Και στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχει απογευματινή προπόνηση ενώ αύριο το πρωί θα γίνει χαλάρωμα και θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.  
Διαιτητής  
Εν τω μεταξύ χθες ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague. Την αναμέτρηση στα Πηγάδια ανάμεσα στη Skoda Ξάνθη και τον Εργοτέλη θα διευθύνει ο Σταύρος Τριτσώνης (ΕΠΣ Αθηνών) με βοηθούς τους κ.κ. Γκάγκα Δημήτρη (1ος – ΕΠΣ Λάρισας) και Ευθυμιάδη Δαμιανό (2ος – ΕΠΣ Πιερίας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Σπύρος Σελίμος της ΕΠΣ Λακωνίας.

     
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr      

 

Super League – 30η (τελευταία) αγωνιστική Διαιτητές Πρόγραμμα TV
Κυριακή 22 Απριλίου 2012 – 19:00
Skoda Ξάνθη – Εργοτέλης Τριτσώνης (ΕΠΣ Αθηνών) NET
Άρης – Κέρκυρα Παππάς (ΕΠΣ Αθηνών) Novasports 4
Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος Κάκος (ΕΠΣ Κέρκυρας) Novasports 1
Ατρόμητος Αθ. – Ολυμπιακός Βοσκάκης (ΕΠΣ Ρεθύμνου) Novasports 2
Δόξα Δράμας – Α.Ε.Κ. Μήτσιος (ΕΠΣ Ηπείρου) Nova Highlights
Λεβαδειακός – Π.Α.Ο.Κ. Ντίτσος (ΕΠΣ Πρέβεζας) Novasports 6
Ο.Φ.Η. – ΠΑΣ Γιάννινα Δελφάκης (ΕΠΣ Αρκαδίας) Novasports 1
Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός Δασκαλόπουλος (ΕΠΣ Κορινθίας) Novasports 3

   

Super League Βαθμολογία
1. Ολυμπιακός 70 (πρωταθλ.)
2. Παναθηναϊκός 63 (πλέι – οφ)
3. Π.Α.Ο.Κ. 50 (πλέι – οφ)
4. Ατρόμητος Αθ. 50 (πλέι – οφ)
5. Α.Ε.Κ. 47 (πλέι – οφ)
6. Αστέρας Τρίπολης 42
7. Ο.Φ.Η. 37
8. Άρης 36
9. Λεβαδειακός 36
10. ΠΑΣ Γιάννινα 35
11. Skoda Ξάνθη 33
12. Πανιώνιος 33
13. Κέρκυρα 31
14. Εργοτέλης 29
15. Παναιτωλικός 28
16. Δόξα Δράμας 16 (υποβ.)

   

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …