Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Μπάσκετ: Με στόχο την πρόκριση στον τελικό η Ασπίδα

Μπάσκετ: Με στόχο την πρόκριση στον τελικό η Ασπίδα

0
aspida_andres_2012-empros

Υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) τον Έβρο Σουφλίου

Δ. Παναγιωτόπουλος: «Συγκεντρωμένοι για τη νίκη – πρόκριση»      

   
Αύριο το απόγευμα θα διεξαχθεί ο νοκ – άουτ αγώνας για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανάμεσα στην Ασπίδα Ξάνθης και τον Έβρο Σουφλίου.
Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν το Σάββατο (24/03) στις 17:00 στο ΔΑΚ (κλειστό) Ξάνθης με στόχο την πρόκριση στο μεγάλο τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή του άλλου ημιτελικού, που θα προκύψει από το ζευγάρι Αγ. Βαρβάρα Καβάλας – Μακεδόνες Κρηνίδων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι Ασπίδα Ξάνθης και Έβρος Σουφλίου αναμετρήθηκαν δύο φορές στα πλαίσια του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, με την ξανθιώτικη ομάδα να επικρατεί και στους δύο αγώνες σε Ξάνθη και Σουφλί.  
«Συγκεντρωμένοι για την πρόκριση»  
Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας της Ασπίδας Ξάνθης, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ενόψει του αυριανού ημιτελικού δήλωσε στο «Ε»:
Δ.Π.: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς ο θεσμός του κυπέλλου είναι διαφορετικός από το πρωτάθλημα και μπορούν να γίνουν εκπλήξεις. Οι δύο νίκες που πετύχαμε επί του Σουφλίου στο πρωτάθλημα δεν μας λένε τίποτα την τρέχουσα χρονική στιγμή, καθώς δεν θα πρέπει να επαναπαυτούμε αλλά να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πετύχουμε τη νίκη για να προκριθούμε στον τελικό. Σίγουρα η συμμετοχή μας σε έναν τελικό είναι μία πρόκληση κι έτσι θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να το πετύχουμε».
Σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται η Ασπίδα ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα, ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε:
Δ.Π.: «Δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση καθώς μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την κατάκτηση της 1ης θέσης εκεί, υπάρχει μία σχετική χαλαρότητα την οποία πρέπει να διορθώσουμε άμεσα. Επίσης υπάρχουν αρκετές απουσίες από τις προπονήσεις καθώς αρκετοί αθλητές μας είναι στην 3η Λυκείου και διαβάζουν ενόψει των Πανελλαδικών εξετάσεων ενώ πριν λίγο καιρό άλλοι αθλητές μας ταξίδεψαν για 7ήμερη στο εξωτερικό και έχασαν προπονήσεις. Όπως και να έχει αυτή την εβδομάδα κάναμε τις απαραίτητες προπονήσεις και βρισκόμαστε σε ένα ικανοποιητικό αγωνιστικό επίπεδο και πιστεύω πως αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας θα νικήσουμε».      

Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εορτάζεται η παγκόσμια ημέρα Τάι Τσι & Τσι γκονγκ την Κυριακή

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Αγριάνη Την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 11.00 το Κέντρο…