Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Οικογενειακή κερκίδα σε… μικρογραφία

Οικογενειακή κερκίδα σε… μικρογραφία

0
meli_ds-empros

Εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου και μεγάλη επιτυχία στην εκδήλωση των «Ακριτών»

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου – βραβεύθηκαν Βάλλας και δύο φίλαθλοι    

Μία οικογενειακή κερκίδα σε… μικρογραφία θύμιζε η εκδήλωση του συλλόγου φίλων ΠΑΕ Skoda Ξάνθη «Οι Ακρίτες», που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο «Le Chalet».
Μεγάλος αριθμός φίλων – Ξανθιωτών φιλάθλων ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα κι έδωσε δυναμικό «παρών», στη γιορτή που αφορούσε την κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου.
Με κάθε επισημότητα και σε μία πολύ ευχάριστη και ¨ζεστή¨ ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται ανελλιπώς από το 2003 οπότε και ξεκίνησε τη λειτουργία του ο ξανθιώτικος σύλλογος. Έπειτα από 9 χρόνια λειτουργίας εξάλλου, εκτός από την παρουσία στους αγώνες της Skoda Ξάνθη (εντός κι εκτός έδρας), οι «Ακρίτες» έδειξαν ότι παραμένουν ενωμένοι και τα μέλη τους αυξάνονται με σταθερούς ρυθμούς.  
Απονομές σε «ογκόλιθους» της άμυνας και της κερκίδας
Εκτός από την κοπή της βασιλόπιτας η εκδήλωση περιελάμβανε και απονομές τιμητικών πλακετών. Στον ποδοσφαιριστή Σπύρο Βάλλα, για την πολυετή του προσφορά στα ελληνικά γήπεδα και την ξανθιώτικη ομάδα και σε δύο φιλάθλους. Τον Απόστολο Σουλιώτη που διαθέτει την πιο… βροντερή φωνή της ξανθιώτικης κερκίδας και στους αγώνες δίνει το έναυσμα και την ώθηση για τις νίκες στη Skoda Ξάνθη και στον Γιάννη Χατζηθεοδώρου, ο οποίος αν και κάτοικος Καβάλας, κάθε Κυριακή με σχεδόν ¨ευλαβικό¨ τρόπο ταξιδεύει στην Ξάνθη με τον πατέρα του και δίνουν το ¨παρών¨ στην κερκίδα των «Ακριτών» χωρίς να έχουν χάσει ούτε ένα παιχνίδι στο γήπεδο των Πηγαδίων.
Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος των «Ακριτών» Λάζαρος Καλεντερίδης συγκινημένος από τη μεγάλη ανταπόκριση και παρουσία του κόσμου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε ότι τα μέλη του συλλόγου θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό της ξανθιώτικης ομάδας με την ελπίδα να ζήσουν ξανά επιτυχίες όπως η έξοδος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ κατά την παραλαβή της πλακέτας ο Σπύρος Βάλλας τόνισε ότι ο ίδιος και όλοι οι συμπαίκτες του έχουν υποσχεθεί να βάλουν τα δυνατά τους για να φτάσουν την Ξάνθη όσο ψηλότερα γίνεται.
Μετά την ολοκλήρωση του τελετουργικού μέρους ακολούθησε γιορτή με φαγοπότι και πλούσια εδέσματα, ενώ ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν ο Μάκης Τοπαλίδης που κέρδισε μία εμφάνιση της Skoda Ξάνθη υπογεγραμμένη από τους παίκτες.
* Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. της ξανθιώτικης ΠΑΕ, του προπονητικού επιτελείου και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ

Αποκλείστηκε από τον  μεγάλο τελικό αλλά τερμάτισε 3ος στον 3ο Όμιλο της National League 1…