Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Εκδήλωση: Άσκηση στον Εργασιακό Χώρο – Οφέλη, Προοπτικές

Εκδήλωση: Άσκηση στον Εργασιακό Χώρο – Οφέλη, Προοπτικές

0

Ενημέρωση για την επίδραση της εφαρμογής και ενσωμάτωσης των προσαρμοσμένων πρωτοκόλλων του Tai Chi και του Qigong στον εργασιακό χώρο


Στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2023 πρόκειται να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ξάνθη η εκδήλωση με τίτλο : “Άσκηση στον Εργασιακό Χώρο – Οφέλη, Προοπτικές”.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό και Επιστημονικό Σύλλογο “Η τέχνη του Ζην” με την συνεργασία της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης και την υποστήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στον Πολιτιστικό και Επιστημονικό Σύλλογο Ξάνθης “Η Τέχνη του Ζην”.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ενημέρωση για την επίδραση της εφαρμογής και ενσωμάτωσης των προσαρμοσμένων πρωτοκόλλων του Tai Chi και του Qigong στον εργασιακό χώρο και στην καθημερινότητα των εργαζομένων καθώς και τα οφέλη τους στην υγεία αλλά και την βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος.

Στη διημερίδα θα συμμετέχουν ειδικοί στο χώρο της άσκησης, του Tai Chi  και του Coaching ενώ θα συμπράξουν εκπρόσωποι της ομάδας Tai Chi από το Plovdiv της Βουλγαρίας.

Μετά το πέρας της διημερίδας, θα προγραμματιστεί και ένα βιωματικό workshop στον χώρο της Νομαρχίας Ξάνθης με τίτλο: “Ημέρα Βιωματικής άσκησης”, ειδικά διαμορφωμένο για τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …