Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Πρόσκληση για μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο κέντρο της πόλης

Πρόσκληση για μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο κέντρο της πόλης

0

Προσπάθεια να «θερμανθεί» ηαγορά της πόλης επιχειρεί η  ΈνωσηΒιοτεχνών, η Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Ξάνθης και οΕμπορικός Σύλλογος, σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης, το Επιμελητήριοκαι τοπεριφερειακό τμήμα Ερυθρού Σταυρού (Εθελοντές Σαμαρείτες) Ξάνθης. Στοπλαίσιοαυτό αλλά και να δημιουργήσουν Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα δίνονταςχαρά σεμικρούς και μεγάλους διοργανώνουν σήμερα Πέμπτη 23 και Πέμπτη 30Δεκεμβρίου τοαπόγευμα εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Κεντρική Πλατεία τηςπόλης μας.
 
Πολλές εκπλήξεις …
Στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων Αϊ – Βασίλης,ταχυδακτυλουργοί, μάγοι, ξυλοπόδαροι θα διασκεδάσουν και θα μοιράσουνστουςμικρούς Ξανθιώτες ζαχαρωτά και μπαλόνια. Επίσης θα πραγματοποιηθείκλήρωση 200εισιτηρίων (100 κάθε Πέμπτη) για την παράσταση παραμύθι στοπάγο“Aladdin onice”που έρχεται στην πόλη μας τον Ιανουάριο. Οι λαχνοί θα μοιράζονται στις 23/12 και ώρα 18:00 έως20:30  και θα γίνουν3 κληρώσεις 18:30 –19:30 – 20:30,  ηίδια διαδικασία θαγίνει και στις 30/12.
 
Πρόσκληση σε μικρούς και μεγάλους
Οι διοργανωτές προσκαλούν όλους, μικρούς και μεγάλους, την Πέμπτητο απόγευμα 23/12 και 30/12 στις 18:00 η ώρα να βρίσκονται στη κεντρικήΠλατεία.
Για τη διευκόλυνση των καταναλωτών αλλά και την επιτυχήπραγματοποίηση όλων αυτών των εκδηλώσεων θα πεζοδρομηθεί η 28ηςΟκτωβρίου, απότο ύψος της Πλατείας Ελευθερίας έως την Κεντρική Πλατεία και την οδόΒενιζέλουκαι η Τσιμισκή που τη διέρχεται θα παραμείνει ανοιχτή.
«Ελάτε λοιπόν με τα παιδιά σας να απολαύσετε τη βόλτα σας στονεμπορικό ιστό της πόλης, πραγματοποιήστε τις αγορές σας ευχάριστα καιξέγνοιαστα, αφεθείτε στη Χριστουγεννιάτικη μαγεία συντροφιά με τημπάντα τουΔήμου που θα διέρχεται  στουςδρόμουςχαρίζοντας σε όλους Χριστουγεννιάτικες μελωδίες», επισημαίνουν οιδιοργανωτέςκαι εύχονται: «ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ& Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ  ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗΕΥΤΥΧΙΑ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ότι «σάπιο» υπάρχει στο… Βασίλειο της Δημαρχίας Ξάνθης

Κάτι «σάπιο» υπάρχει στο …Βασίλειο της Δημαρχίας Ξάνθης που έχει διαβρώσει και διαποτίσει …