Ο Θανάσης Ξυνίδης απαντά στο «Ε»

0

Μαριάννα Ξανθοπούλου
marianaxan@yahoo.gr
 
 
 
Τους λόγους τηςαπουσίας του από τη συνεδρίαση στην οποία παρουσιάστηκαν τα πεπραγμένατουδήμου Ξάνθης, παραθέτει ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θανάσης Ξυνίδης,λαμβάνονταςαφορμή από ένα σχόλιο της εφημερίδας μας, στο οποίο υπέβοσκε τοερωτηματικό αναυτή (απουσία) υποδηλώνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος εκ νέου με τηνπαράταξη«Πολίτες για την Αλλαγή». Με το θάρρος της γνώμης που τον διακρίνειαλλά και μετο ίδιον του χαρακτήρα του να μην μασάει τα λόγια του ο κ. Ξυνίδης στηνεπιστολή που μας απέστειλε χαρακτηρίζει την εκδήλωση αυτή «αστειότηταεικονικήςπραγματικότητας», όπου «πληρώνει ο ξανθιώτης φιέστες για να τον πείσουνότιξοδεύουν σωστά τα λεφτά του»! Επίσης απευθύνει ερώτημα στον δήμαρχο:«ποιου άραγεΔήμου παρουσίασε τα πεπραγμένα, γιατί σίγουρα δεν ήταν τα πεπραγμένατου ΔήμουΞάνθης»!
Τέλος απαντά μεξεκάθαρο τρόπο στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε τον τελευταίο καιρό, όπου φέρεται να μηνείναι υποψήφιος,δηλώνοντας ότι «εφόσον ο αρχηγός της παράταξης μας Χρήστος Πούλιοςεκτιμήσειότι πρέπει να είμαι ξανά υποψήφιος, εγώ θα είμαι εκεί για να προσπαθήσωναεξασφαλίσω στη πόλη μου μια νέα δημοτική αρχή που της αξίζει».
 
Επιστολή του ΘανάσηΞυνίδη στο «Ε»
 
Προς
Την κυρία Μαριάννα Ξανθοπούλου
Αγαπητή Μαριάννα
 Με αφορμή σχόλιό σουστο φύλλο της εφημερίδας σας της 7ης Ιουλίου 2010 που αφορούσε τηναπουσία μουαπό την «απολογιστική» συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης(νομίζω ότι ησωστή έκφραση είναι απολογισμός του Δημάρχου) και για πληρέστερηενημέρωση όλωνέχω να σου αναφέρω τα παρακάτω:
Στα δεκαέξι χρόνια που υπηρετώ το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθηςποτέ (εκτός από την «δειγματοληπτική» πρώτη φορά) δεν έχω συμμετάσχεισυνειδητάσε καμία παρόμοια εκδήλωση. Εάν ανατρέξεις σε παλιότερα ρεπορτάζ σαςσίγουρα θατο επιβεβαιώσεις.
 Η λογική είναι απλή.Θεωρώ την εκδήλωση αυτή αστειότητα εικονικής πραγματικότητας. Φυλλάδιαπολυτελείας, πάνελ και προβολείς, υπηρεσιακοί παράγοντες που παλιότεραεπιστρατεύονταν, σε μία εκδήλωση που δεν συμμετέχει κανένας δημότης καικανέναςφορέας, γιατί απλά ο Δήμος (έχουν φροντίσει οι διοικούντες του)  είναι ξένο σώμα για τονδημότη.
 Πληρώνει ο ξανθιώτηςφιέστες για να τον πείσουν ότι ξοδεύουν σωστά τα λεφτά του.
 Σε έναν διάλογοκωφώνπου το μόνο ερώτημα που θα μπορούσα να θέσω στον απολογητικό και όχιαπολογούμενο κ. Δήμαρχο είναι ποιου άραγε Δήμου παρουσίασε ταπεπραγμένα, γιατίσίγουρα δεν ήταν τα πεπραγμένα του Δήμου Ξάνθης.
Το μόνο που μένει πλέον να απαντήσω στο σχόλιό σας είναι ανθα είμαι ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Παρόλο που πιστεύω απόλυταστηνανανέωση και στην αλλαγή, θα ήθελα να σου πω ότι εφόσον ο αρχηγός τηςπαράταξηςμας Χρήστος Πούλιος εκτιμήσει ότι πρέπει να είμαι ξανά υποψήφιος, εγώθα είμαιεκεί για να προσπαθήσω να εξασφαλίσω στη πόλη μου μια νέα δημοτική αρχήπου τηςαξίζει. Γιατί η πλειοψηφούσα παράταξη του δήμου έχει φτάσει τη πόλη καιτουςοικισμούς της στα τελικά τους όρια.
Θανάσης Ξυνίδης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δημοψήφισμα ΛΑΕ για τους μετανάστες

«ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΛΑΕ», ζητάει το κόμμα ΛΑ.Ο.Σ. για το νέο νομοσχέδιο περί μεταναστών που τέθηκ…