Στήριξη στους νυν υποψήφιους

0

Τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ σε δήμους και νομαρχίες  επιχειρεί να θέσει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ. Παναγιώτης Σγουρίδης απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα και σχόλια στον τοπικό τύπο ιδιαίτερα μετά το τελευταίο νομαρχιακό, όπου από την παράταξη του κ. Καραλίδη υπήρξε διαφοροποίηση πολλών νομαρχιακών του συμβούλων σχετικά με το θέμα του εμπορικού κέντρου. Έτσι δηλώνει απερίφραστα ότι δεν τίθεται θέμα στο ΠΑΣΟΚ για την υποψηφιότητα Καραλίδη – Πούλιου στο δήμο Ξάνθης – Τσολακίδη στο δήμο Βιστονίδας και Σαλτούρου στο δήμο Αβδήρων, εκφράζοντας για τον τελευταίο μια επιφύλαξη αναφορικά με την επιθυμία του να ξαναείναι υποψήφιος στις εκλογές του 2010. Τις υπόλοιπες τις θεωρεί δεδομένες δεσμευόμενος ότι δεν πρόκειται να γίνουν ανακατατάξεις.

Δήλωση Σγουρίδη για τους αυτοδιοικητικούς του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη

«Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, που χρήζουν υποψήφιους Νομάρχες και Δημάρχους και ενδεχόμενα εντάσσονται σε οργανωμένες  προσπάθειες κάποιων να δημιουργήσουν σύγχυση, ως Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, με γνώμονα το χρέος ευθύνης απέναντι στο λαό της Ξάνθης, αλλά και για την αποκατάσταση της ηθικής τάξης,      δ   η   λ   ώ   ν   ω     κατηγορηματικά και με σαφήνεια, ότι οι υποβολείς  και  υποστηρικτές αυτών των δημοσιευμάτων θα διαψευσθούν οικτρά.  Το τοπικό ΠΑΣΟΚ, σε ότι αφορά στα αυτοδιοικητικά,  και οργανωμένο είναι και συνέπεια και συνέχεια έχει.

Ο  Νομός  Ξάνθης  υποψήφιο Νομάρχη έχει τον   Φώτη Καραλίδη, 

όσο δε για τους Δήμους θα τους διεκδικήσουν οι υποψήφιοι του 2006, συγκεκριμένα τον Δήμο Ξάνθης ο Χρήστος Πούλιος, τον Δήμο Βιστωνίδας ο Βασίλης Τσολακίδης και τον Δήμο Αβδήρων ο Παναγιώτης Σαλτούρος, εφόσον ο τελευταίος  εκδηλώσει  σχετική επιθυμία και βέβαια η συμπαράταξή μου στο πλευρό τους είναι δεδομένη. Όλοι τους άλλωστε   είναι καταξιωμένα και προβεβλημένα στελέχη του κινήματός μας, αλλά και της κοινωνίας γενικότερα και η πορεία  τους στην αντιπολίτευση σήμερα και σε άλλες ηγετικές θέσεις κατά το παρελθόν, αναδεικνύουν το μέγεθος της αξίας τους.

Συνεπώς οι πληροφορίες που είναι πέρα από τις  προαναφερόμενες, αποτελούν αποκυήματα  φαντασιώσεων. Σκέψεις και απόψεις  που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και  στοχεύουν στην προβολή  και τελική επιβολή προσωπικών θέσεων, είναι μακριά  από τις  δημοκρατικές λειτουργίες  και θα κοστολογηθούν από τον Ξανθιώτικο λαό».

Είναι προφανές ότι ο κ. Σγουριδης δεν αναφέρεται στον νυν δήμαρχο Τοπέιρου κ. Χατζηευαγγέλου διότι την δική του υποψηφιότητα την θεωρεί δεδομένη και από κανέναν αμφισβητούμενη.

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

marianaxan@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άρχισε η «μάχη» των πρυτανικών εκλογών

Ξαναθυμήθηκε το […