«Απλά» και όμορφα…!

0

Με νέα διεύθυνση από τις 31 Ιουλίου 2009, λειτουργεί ένας νέος χώρος ψυχαγωγίας στην πόλη μας. Πρόκειται για το καφέ «Απλά», του Γιώργου και της Σοφίας Αρβανιτίδη, που βρίσκεται στην οδό Βασ. Σοφίας 17, λίγο πριν το Δημοτικό Γήπεδο της πόλης μας (γήπεδο Α.Ο.Ξ.).

Στους πλήρως ανακαινισμένους χώρους του οι ξανθιώτες αλλά και οι επισκέπτες της πόλης μας μπορούν να βρουν πολλά περισσότερα από ένα ακόμη αθλητικό στέκι, όπου μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες των αγαπημένων τους ομάδων, από τις δύο τηλεοράσεις plasma, επίπεδης οθόνης των 42’’, που διατίθενται για την τέρψη τους. Για τους μερακλήδες του είδους υπάρχουν διαθέσιμοι πέρα από τα συνήθη (καφέδες, ποτά, αναψυκτικά, παγωτά κλπ.) και εξαιρετικοί μεζέδες για την συνοδεία του ούζου ή του τσίπουρου, με την επιμέλεια φυσικά της Σοφίας…!

Φυσικά και «Απλά» το ίντερνετ είναι εντελώς δωρεάν για τους θαμώνες του καταστήματος, ενώ οι αυγουστιάτικες ζέστες ανέδειξαν ένα ακόμη «ατού», το οποίο δεν είναι άλλο από τον μεγάλο πλάτανο κάτω από τον οποίο βρίσκουν δροσερό καταφύγιο όσοι θέλουν να απολαύσουν τον καφέ τους, το ποτό ή το αναψυκτικό τους.

Από την πλευρά μας δεν έχουμε να ευχηθούμε στον Γιώργο και την Σοφία τίποτε άλλο παρά να είναι γεροί, δυνατοί και καλές δουλειές!

 

Γιώργος Συληγαρδάκης

syligardakisg@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χωρίς πρόβλεψη για Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος το Γ.Ν.Ξ.

Με την αφορμή της &#…