‘Σούπερ’ ενδιαφέρον

0

Το…αντικείμενο του πόθου

‘Φιλέτο’ αποτελεί για αλυσίδες σούπερ-μάρκετ οικόπεδο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σάρδεων και Λευκού Πύργου. Πρόκειται για το οικόπεδο που ‘δεσπόζει’ στο τέρμα της Μεσολογγίου και βρίσκεται ακριβώς πάνω στο σταυροδρόμι. Η κλίση του είναι ανηφορική και πρόσφατα καθαρίστηκε από τα αγριόχορτα, καθώς φίδι τσίμπησε μαθητή το καλοκαίρι.

Και οι μνηστήρες

Τον ενδιαφέρον τους για το οικόπεδο έχουν εκδηλώσει το σούπερ-μάρκετ Μασούτης αλλά και πρόσφατα η αλυσίδα σούπερ-μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος. Ο Μασούτης, βέβαια, παραιτήθηκε από την πρότασή του να κατασκευάσει σούπερ-μάρκετ εκεί, λόγω προστριβής μεταξύ των έξι οικοπεδούχων σχετικά με τη διαχείριση και αξιοποίηση του οικοπέδου, που οδήγησε στην οδό της δικαστικής επίλυσης της διαφωνίας τους. Μία από τις εκκρεμότητες της δικαστικής διαμάχης αποτελεί ο αποχαρακτηρισμός του οικοπέδου από αθλητικός χώρος, όπως το χαρακτήρισε το δημοτικό συμβούλιο.

Ωστόσο ο νέος ενδιαφερόμενος φέρεται να περιμένει της έκβαση της δίκης προκειμένου να κάνει αίτηση για άδεια ανέγερσης σούπερ-μάρκετ.

Η υπόθεση έχει ενδιαφέρον και θα έχει εξελίξεις στο άμεσο μέλλον.

 

Ελένη Διαφωνίδου

elenidfn@yahoo.com

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Ναι θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές»!

Αναπτερώνονται ο…