Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Παραμένει αγνοούμενος μέχρι στιγμής

Παραμένει αγνοούμενος μέχρι στιγμής

0

Αγνοείται από την Τρίτη 14 Ιουλίου το μεσημέρι και μέχρι τη στιγμή που γράφεται το ρεπορτάζ, ένας άνδρας άγνωστου ηλικίας που κολυμπούσε στα ανοικτά της Αρωγής (παραλία ν. Ροδόπης) περίπου 500 μέτρα από την ακτή. Ο λουόμενος έγινε αντιληπτός από άλλους παραθεριστές που τον άκουσαν να ζητά βοήθεια να κάνει απεγνωσμένες κινήσεις ευρισκόμενος  πάνω σ’ ένα φουσκωτό στρώμα Θαλάσσης το οποίο παρασυρόταν στα ανοιχτά από το δυνατό αέρα που φυσούσε εκείνη τη στιγμή.

Επιχείρηση ανεύρεσης – διάσωσης λουομένου χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής  

Άμεσα ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο Λάγος και στήθηκε μια επιχείρηση ανεύρεση και διάσωσή του. Όπως μας πληροφορεί ο λιμενάρχης Λάγος κ. Συμεωνίδης: «Την περιοχή χτενίζουν πέντε σκάφη του λιμενικού, τα δύο ταχύπλοα του Λάγους, ένα των Αβδήρων, του Φαναρίου, της Λήμνου, έσπευσαν τρία ταχύπλοα του δικτύου εθελοντών που κρατά η υπηρεσία στο Λάγος, ένα σούπερ πούμα και δύο αεροσκάφη των αερολεσχών Κομοτηνής και Ξάνθης και πολλοί εθελοντές που ψάχνουν τις ακτές και από ξηράς».

Συνεχίζονται οι έρευνες

Οι έρευνες συνεχίστηκαν όσο υπήρχε φως της ημέρας αλλά και την νύχτα και συνεχίζονται από νωρίς το πρωί όμως οι άνεμοι (4 μποφόρ ) δεν βοηθούν το έργο της αναζήτησης και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα αλλά ούτε δηλώθηκε απώλεια από συγγενή του λουομένου.

Θα επανέλθουμε στο θέμα με νέες πληροφορίες όταν αυτές υπάρξουν

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

marianaxan@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ένα παλιό και γνωστό πρόβλημα στην Κύθνου ζητάει λύση

Ένα απλό πρόβλημ^…