Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Λάθη που προκαλούν πικρία, αλλά και μια ιδέα που ζητά μαζική στήριξη

Λάθη που προκαλούν πικρία, αλλά και μια ιδέα που ζητά μαζική στήριξη

0

Την απογοήτευσή του εκφράζει ο Γιώργος Χουλιάρας με δήλωσή του, για τη μη επιλογή του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, κίνηση που θεωρεί ‘λάθος’ και ‘προσβολή των αρχών της αξιοκρατίας’. Παρόλη την πικρία του, όμως, δεν παραλείπει να τονίσει την αφοσίωσή του στο Κίνημα και την πεποίθησή του ότι μόνον η δυναμική νίκη του ΠΑΣΟΚ μπορεί να φέρει αλλαγή στον τόπο.

Η δήλωση του Γιώργου Χουλιάρα έχει ως εξής:

«Εύχομαι να είναι μην είναι λάθος  ο αδικαιολόγητος αποκλεισμός μου από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη, που προσβάλλει, για μια ακόμη φορά, τις αρχές της αξιοκρατίας και της  γνωστής προσφοράς μου στο Κίνημα.

Για μένα είναι αρκετή  η όποια καταξίωσή μου στη συνείδηση  των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο, που κερδήθηκε, διαχρονικά, στο πεδίο της πραγματικής μάχης και των δημοκρατικών αγώνων,  μέσα στη κοινωνία.

Κατανοώ την απογοήτευση και θλίψη των φίλων μου, που στήριξαν την υποψηφιότητά μου, τους οποίους και ευχαριστώ.

Δηλώνω ότι θα συνεχίσω να είμαι δίπλα τους, καθώς και σε όλους τους αγνούς αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ, για συνέχιση του αγώνα κατά  των οποιωνδήποτε μεθοδεύσεων που φαλκιδεύουν την αυθεντική έκφραση της θέλησής τους και κατά των μικρών και μεγάλων προσωπικών συμφερόντων, που πλήττουν την αξιοπιστία του Κινήματος.

Τα λάθη τα κάνουν άνθρωποι, που όταν επαναλαμβάνονται γίνονται επικίνδυνα.

Το ΠΑΣΟΚ όμως είναι ιδέα, την οποία πρέπει να προασπίσουμε με όλη μας τη δύναμη.

Γι’ αυτό,  τελειώνοντας, θέλω  να τονίσω ότι η όποια πικρία δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει από τον κύριο στόχο μας: Να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ. Για  να φύγει το γρηγορότερο η σημερινή Κυβέρνηση, που έχει προκαλέσει τόσα δεινά στο τόπο μας.

Για να αλλάξει το τοπίο και να ελπίζει ο λαός μας σε  ένα καλύτερο αύριο

Γιώργος Χουλιάρας

Δικηγόρος».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κάλεσμα για «ταξίδι στις θύμισες»

Κάλεσμα για «ταξί …