Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Καταγγελία ρίψης φόλας κατά αδέσποτων στην Ξάνθη

Καταγγελία ρίψης φόλας κατά αδέσποτων στην Ξάνθη

0

Μάρτυρες καταγγέλλουν στην σκυλοομάδα Ξάνθης ότι την Πέμπτη, 12/3/09 δηλητηριάστηκαν αδέσποτα απροστάτευτα σκυλάκια στις παρακάτω περιοχές:
Πετροχώρι Ξάνθης,Τύμπανο Ξάνθης Τοξότες Ξάνθης , Οδός Τσιμισκή Ξάνθης. Στις περιοχές αυτές μας έχουν καταγγελθεί στις 12/3/2009 θάνατοι σκύλων με την αποτρόπαια μέθοδο της φόλας.
Κάθε μέρα και ένα καινούργιο θύμα της ανθρώπίνης βαρβαρότητας
Τα αδέσποτα ζωάκια ζητούν την υπεράσπιση των νομίμων δικαιωμάτων τους στη ζωή.
Έτσι καλούμε τους όλους τους ευσυνείδητους πολίτες να καταγγέλλουν ΠΑΝΤΑ τους υπευθύνους και στην περίπτωση αυτή έχουν ήδη κατατεθεί καταγγελίες κατ΄ αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα και θα ενημερωθούν σχετικά ο Δήμος και κάτοικοι της περιοχής, με στόχο την Ανεύρεση και τον Στιγματισμό του δράστη.
Έτσι, αν αποπειραθεί να επαναλάβει την πράξη του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη και μάλιστα για αδίκημα κατ΄ επανάληψη. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο δράστης είναι διεστραμμένο άτομο, που δεν θα διστάσει να επαναλάβει την αποτρόπαια πράξη του και που πιθανότατα είναι επικίνδυνο και για τους συνανθρώπους του.
Εάν γάτες ή σκυλάκια ενοχλούν οποιονδήποτε πολίτη η λογική λύση για αυτό, είναι να στειρωθούν και να βάλει ειδικό ακίνδυνο απωθητικό σπρέι η πιπέρι στο μέρος που δεν επιθυμεί να πηγαίνουν.
Σε καμιά περίπτωση δεν είναι αποδεκτή λύση ο θάνατος πόσο μάλλον όταν είναι φριχτά βασανιστικός όπως η δηλητηρίαση με φόλα κατά την οποία το ζώο αργοπεθαίνει.
Η ζωοκτονία πέρα του ότι αποτελεί μία ηθικά αναίσχυντη και καταδικαστέα πράξη, είναι Ποινικό Αδίκημα που Τιμωρείται αυστηρά από το νόμο με ποινές φυλάκισης και πρόστιμα της τάξης των 1500 ευρώ άνα ζώο. Εφιστούμε την προσοχή συνεπώς σε οποιουσδήποτε υποψήφιους επίδοξους δράστες τέτοιων εγκληματικών ενεργειών στο παρόν και στο μέλλον ότι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Καλούμε οποιονδήποτε μπορεί να μας παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τον εντοπισμό του να ενημερώσει το αρμόδιο Αστυνομικό τμήμα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άρχισε η «μάχη» των πρυτανικών εκλογών

Ξαναθυμήθηκε το […