Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Καλή χρονιά με Υγεία, Ευτυχία και Καλοτυχία σε όλους

Καλή χρονιά με Υγεία, Ευτυχία και Καλοτυχία σε όλους

0

Πολλές και θερμές οι ευχές που έλαβε και φέτος η εφημερίδα μας για Καλά Χριστούγεννα και για μια Καλή και Δημιουργική νέα Χρονιά. Οι ευχές έφτασαν σε μας με κάρτες, ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά αλλά και προσωπικά από την πολιτική ηγεσία της χώρας, δήμων και νομών, αλλά και από Οργανισμούς, Υπηρεσίες, Ενώσεις Επιχειρήσεις και φίλους. Ο εκδότης και το προσωπικό της εφημερίδας «ΕΜΠΡΟΣ» ευχαριστούν και ανταποδίδουν.
– Θρησκευτική ηγεσία
Τις ευχές του για τις άγιες αυτές ημέρες απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου, κ. Παντελεήμων
-Πολιτική ηγεσία
Θερμές ευχές έστειλαν: ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αλέξανδρος Κοντός, η υπουργός Εξωτερικών, κα Ντόρα Μπακογιάννη, ο υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο υφυπουργός Εσωτερικών, κ. Ζώης, η Γενική Γραμματέας Τύπου και Πληροφοριών, κα Παπαδά Μαργαρίτα, ο Γραμματέας της Κ. Ε. της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής της Β’ Αθηνών, κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, ο βουλευτής Ξάνθης, κ. Παναγιώτης Σγουρίδης, η βουλευτής της Ν.Δ., κα Κατερίνα Παπακώστα, ο βουλευτής Ηρακλείου Κρήτης, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο βουλευτής Λασιθίου, κ. Μιχάλης Καχριμάκης, ο βουλευτής Σερρών, κ. Μάρκος Μπόλαρης, ο βουλευτής Μαγνησίας, κ. Κώστας Καρτάλης, η βουλευτής Επικρατείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κα Θάλεια Δραγώνα, ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Γκλαβάκης, ο ευρωβουλευτής, κ. Εμμανουήλ Αγγέλακας, ο Νομάρχης Ξάνθης, κ. Γεώργιος Παυλίδης, ο Νομάρχης Πιερίας, κ. Γιώργος Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος Ξάνθης, κ. Μιχάλης Στυλιανίδης, ο Δήμαρχος Τοπείρου, κ. Στυλιανός Χατζηευαγγέλου, ο Δήμαρχος Βιστωνίδος, κ. Ζλάτκος Νικόλαος, η Δήμαρχος Αβδήρων, κα Εύα Τσακίρη, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Υπερνομαρχία Πολιτών», κ. Φώτης Καραλίδης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες για την Αλλαγή», κ. Χρίστος Πούλιος, ο πολιτευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Παντελής Οικονόμου,καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Γιώργος Παπασταματίου.
-Σώματα Ασφαλείας
Τις ευχές τους για ειρήνη, υγεία και δημιουργικότητα για το Νέο Έτος απέστειλαν στο «ΕΜΠΡΟΣ»: ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης, κ. Παναγιώτης Μητσέλος καθώς και ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ξάνθης, κ. Γεώργιος Τσάπαλης
-Πολιτικά Κόμματα, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Οργανισμοί, Φορείς, Σύλλογοι, Ενώσεις
Ευχές για ευτυχισμένο και δημιουργικό 2009 απέστειλαν στο «ΕΜΠΡΟΣ» επίσης:
Η Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. για τους πρόσφυγες, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, το πολιτικό κόμμα «Δημοκρατική Αναγέννηση», το πολιτικό κόμμα «ΔΗΚΚΙ», το Υπουργείο Εξωτερικών – Υπηρεσία Πολιτικών Υποθέσεων Ξάνθης, το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, το Αγροτικό Κίνημα Ελλάδος, το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, ο Πρύτανης, καθ. Κ. Ε. Σιμόπουλος και οι Αντιπρυτάνεις του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ι. Καβάλας, κ. Αθανάσιος Μητρόπουλος, οι Νομαρχίες Θεσσαλονίκης και Δράμας, ο Συνήγορος του Πολίτη, ο Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων (Σ.Η.Π.Ε.), το Ελληνικό Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, η Εταιρεία Μελέτης και Καταγραφής Απόδημου Ελληνισμού, η Ελληνική Εταιρεία Alzheimer, το Ε.Β.Ε. Ξάνθης, το Ε.Β.Ε. Ροδόπης, το Τεχνικό Επιμελητήριο Θράκης, η Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης και ο πρόεδρός της, κ. Σωτήρης Τσιακίρογλου, το Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνο Καραμανλής» και ο πρόεδρός του, κ. Ιωάννης Μ. Βαρβιτσιώτης, ο Πρόεδρος, κ. Σπύρος Παπαχρήστου και το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ν. Ξάνθης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματίων, ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης, η Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων, ο Σύλλογος Τεχνολόγων – Γεωπόνων Ελλάδος, η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης, το Σωματείο Επιπλοξυλουργών, το Κ.Α.Π.Η. Ξάνθης, το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Δημοτικών Σχολείων του Δ. Ξάνθης, ο Σύλλογος Αιμοδοτών «Η Αγάπη», η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ξάνθης, το Γηροκομείο Ξάνθης, το Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης και ο πρόεδρός του, κ. Ευστράτιος Σερραίος, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ασυρματιστών Ν. Ξάνθης και ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ξάνθης.
– Εταιρίες και Ιδιώτες
Θερμές ευχές απέστειλαν για το Νέο Έτος στο «ΕΜΠΡΟΣ»: η εταιρεία «Άνοδος» Α.Ε., το Κ.Ε.Κ. «Εύβουλος», η Τράπεζα Πειραιώς, το ξενοδοχείο «Φιλλίπειο», ο εκδοτικός οίκος «Μαλλιάρης Παιδεία», η «Coco Mat», οι εκδόσεις ¨Ψυχογιός», η αεροπορική εταιρεία «Aegean», οι εκδόσεις «Ιβίσκος», η «Strolis Computers», η «Odeon», η «Computer Consulting», το μοτέλ «Νατάσσα», η Εθνική Τράπεζα, η εταιρεία «Δ. Μασούτης» Α. Ε., η εταιρεία «InterSCALA», η «Σ.Ε.Κ.Α.Π.» Α.Ε., το «Κτήμα Βουρβουκέλη», το «Hotel “Z” Palace», ο Ο.Τ.Ε. Α.Ε., η «Μελετιτική Ξάνθης», το «Hotel Casino Xanthi», η Mazda και ο αντιπρόσωπός της κ. Νικόλαος Καρανικολάου, το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Ξάνθης, η «Αθωνική Τεχνική», η «Ροδόπη» Α.Ε., η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε., ο Συνεταιρισμός Θερμοϋδραυλικών «Υδρώ», η Cosmote – Κινητές τηλεπικοινωνίες Α.Ε., καθώς και οι: κ. Αθανάσιος Μπάντης, κ. Γιώργος Κρόγιας, κ. Ηρακλής Ζωγράφος, κ. Μάριος Κουτσουρίδης, οι κύριοι Γ. Τολμίδης και Σ. Αρσενίου, ο κ. Ελευθέριος Μαυρίδης και ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.
Τους ευχαριστούμε όλους και αντευχόμαστε για μια Καλή, Παραγωγική, Δημιουργική Χρονιά με Υγεία και Αγάπη.

Γιώργος Συληγαρδάκης
syligardakisg@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Γ. Μανιάτης στην Ξάνθη για την Πράσινη Ανάπτυξη

Στο Nομό Ξάνθης θα &…