Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 10 χρόνια δημιουργίας για τα παιδιά, με τα παιδιά!

10 χρόνια δημιουργίας για τα παιδιά, με τα παιδιά!

0

Πέρασαν ήδη δέκα δημιουργικά χρόνια από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε ο Πρότυπος Παιδικός Σταθμός «Παιδική Πολιτεία-Περικλή Σκουμπρή».

Αργότερα υποδεχτήκαμε μεγαλύτερα και περισσότερα παιδιά και η Παιδική Πολιτεία έγινε ένα σύγχρονο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής, το οποίο αγκάλιασαν γονείς και παιδιά αναδεικνύοντάς το σε ένα από τα καλύτερα Κέντρα Προσχολικής Αγωγής στην Ελλάδα.

Με οδηγό τις γνώσεις, την ευαισθησία, τη δημιουργικότητα, τη συνεχή προσωπική παρουσία και φροντίδα βαδίσαμε όλα αυτά τα χρόνια δουλεύοντας με αγάπη για τα παιδιά, μαζί με τα παιδιά αλλά και με τους γονείς που μας τα εμπιστεύτηκαν και μας επέλεξαν ως το Πρώτο τους σχολείο!

Φέτος κάνουμε ένα ακόμη βήμα: δημιουργήσαμε ένα ολοκαίνουριο ιδιόκτητο κτίριο, με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, κατασκευασμένο με κέντρο το παιδί και τις μαθησιακές του ανάγκες. Εδώ οι μικροί μας μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να μαθαίνουν μέσα στις πολύχρωμες και ευχάριστες αίθουσες, να συναντούν τους αγαπημένους τους συγγραφείς και να διαβάζουν παρέα με τον Βιβλιοπόντικα στην Παιδική Βιβλιοθήκη, να ανακαλύπτουν τα ταλέντα τους στην αίθουσα Μουσικής, να παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις αλλά και να παρουσιάζουν τις δικές τους στην Αίθουσα Πολλαπλών Δραστηριοτήτων, να εκτονώνουν την ενέργειά τους στα γήπεδα και στους ανοιχτούς χώρους του Σχολείου και να απολαμβάνουν υγιεινά και ισορροπημένα γεύματα από τις τέλεια εξοπλισμένες κουζίνες μας.

Το παιδαγωγικό προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο, επιμορφώνεται συνεχώς για τις νέες προσεγγίσεις στην εκπαίδευση των μικρών παιδιών και εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες παιδαγωγικές τεχνικές.

Αν εσείς οι μεγάλοι ζηλέψατε, δεν έχετε παρά να έρθετε να δείτε το σχολείο μας,

που άνοιξε τις πόρτες του από τις 25 Αυγούστου για όλους τους φίλους του. Τα εγκαίνια του σχολείου μας θα πραγματοποιηθούν  το Σάββατο 12/9/2009 στις 7:00 το απόγευμα και την Κυριακή 13/9/2009 από τις 10:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι με πλούσιες παιδαγωγικές δράσεις για γονείς και παιδιά.

Θα χαρούμε να σας ξεναγήσουμε στην Παιδική Πολιτεία!

2ο χλμ. Ξάνθης Καβάλας, Εύμοιρο Ξάνθης, τηλ. 2541075001, info@paidiki-politeia.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Γ. Μανιάτης στην Ξάνθη για την Πράσινη Ανάπτυξη

Στο Nομό Ξάνθης θα &…