Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2008 Την Κυριακή στην Ξάνθη το ετήσιο συνέδριο της ΤΕΔΚ

Την Κυριακή στην Ξάνθη το ετήσιο συνέδριο της ΤΕΔΚ

0

Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στις 10:30 ώρα θα διεξαχθεί στην Ξάνθη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «Καζίνο Ξάνθης», το φετινό συνέδριο της Τοπικής Ένωσης Δήμων – Κοινοτήτων Νομού Ξάνθης (ΤΕΔΚ).
Στο ετήσιο αυτό συνέδριο της ΤΕΔΚ και λόγω του επικείμενου ετήσιου τακτικού συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων – Κοινοτήτων Ελλάδος θα συζητηθούν ιδιαίτερα κρίσιμα θέματα όπως:
– Η Νέα Διοικητική Μεταρρύθμιση με έμφαση στην περίπτωση του Ν. Ξάνθης
– Τα τρέχοντα ζητήματα και προβλήματα της Τ.Α. (Θεσμικά και οικονομικά ζητήματα, θέματα κοινωνικής πολιτικής και προστασίας περιβάλλοντος, συμμετοχή της Τ.Α. στην υλοποίηση του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς – ΕΣΠΑ)
– Οικονομικός απολογισμός της ΤΕΔΚ Ν. Ξάνθης για τα έτη 2006, 2007 και μέχρι το τρίτο τρίμηνο του 2008
Εισηγητές του Συνεδρίου θα είναι: ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΤΕΔΚ Ν. Ξάνθης και Δήμαρχος Ξάνθης κ. Στυλιανίδης Μιχαήλ, το μέλος της ΤΕΔΚ Ν. Ξάνθης και Δήμαρχος Τοπείρου κ. Χατζηευαγγέλου Στυλιανός, η κα Τσακίρη Ευανθία, Αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚ, Δήμαρχος Αβδήρων καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΤΕΔΚ Ν. Ξάνθης κ. Ναζήρ Χασάν, Πρόεδρος της Κοινότητας Θερμών.
Στο Συνέδριο συμμετέχουν υποχρεωτικά ως σύνεδροι εκπρόσωποι όλων των Δήμων και Κοινοτήτων του Νομού μας, ενώ έχουν κληθεί να παρευρεθούν και να παρακολουθήσουν τις εργασίες του όλοι οι αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Νομό Ξάνθης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ημερίδα σήμερα στην Πολυτεχνική

Στα πλαίσια του Ε …