«Ως νόμο και ουσία αβάσιμη»

0

Κόλαφος για την πρόεδρο της Στέγης κας Σοφίας Καραγιαννίδου και δικαίωση για τον κ. Χατζόπουλο Ανέστη, υπάλληλο της Στέγης, αποτελεί η απόφαση της αρμόδιας υπηρεσίας της περιφέρειας που φέρει την υπογραφή του γενικού διευθυντή κ. Λάζαρου Τσακμακίδη, στην οποία προσέφυγε ο δεύτερος κατά της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου (αρ. 35/08) σύμφωνα με την οποία αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η αντικατάσταση του από την θέση του διευθυντού του Ωδείου.
Υπενθυμίζουμε ότι η απόφαση αυτή αποτέλεσε και το σημείο αντιπαράθεσης μεταξύ της προέδρου και του κ. Χατζόπουλου που έφτασε σε ακραίες καταστάσεις όπως με το… σκηνικό καυγά που στήθηκε τον περασμένο μήνα, την επίκληση της αστυνομίας που εξέθεσε τη Στέγη στην τοπική κοινωνία και που είχε ως αφορμή την άρνηση της προέδρου να κοινοποιήσει την απόφαση του Δ.Σ. στον αιτούντα κ. Χατζόπουλο.
Η απόφαση της περιφέρειας
Αποφασίζουμε:
Αποδεχόμαστε την από 1-10-2008 προσφυγής του Χατζόπουλου Ανέστη υπαλλήλου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία Στέγη Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης«Κωνσταντίνος Μπένης»κατά της με αριθμό 35/08 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ως άνω Ν.Π.Δ.Δ.
Ακυρώνουμε την με αρ.35/08 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία "Στέγη Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης«Κωνσταντίνος Μπένης»"ως νόμω και ουσία αβάσιμη.
Απορρίπτουμε την αίτηση αναστολής λόγω αναρμοδιότητας του οργάνου.
Κατά της απόφασης αυτής μπορείτε να προσφύγετε εντός ενός μηνός από την κοινοποίηση αυτής στην Β’ Ειδική Επιτροπή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας κ Θράκης που εδρεύει στην Καβάλα.
Η απόφαση έχει κοινοποιηθεί στον κ. Χατζόπουλο και στην Στέγη
Μαριάννα Ξανθοπούλου
marianaxan@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Κλείνουμε για να μην μας κλείσουν»

Κλειστές θα παρα_…