Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2008 «Κλείνουμε για να μην μας κλείσουν»

«Κλείνουμε για να μην μας κλείσουν»

0

Κλειστές θα παραμείνουν οι βιοτεχνίες αλλά και τα εμπορικά καταστήματα της Ξάνθης σήμερα Τετάρτη 22 Οκτωβρίου εξ’ αιτίας της συμμετοχής της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ξάνθης στην εικοσιτετράωρη απεργία που έχει προκηρύξει η Γ.Ε.Σ.Ε.Β.Ε. με κεντρικό σύνθημα «κλείνουμε τα μαγαζιά μας για να μην μας κλείσουν».
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Τσιακίρογλου, έχει υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση, με ενημέρωση των επαγγελματιών της πόλης μας, ανάρτηση αφισών σε ένα γενικότερο κάλεσμα προς όλους για την γνωστοποίηση των προβλημάτων του κλάδου και τους λόγους που τους ανάγκασαν στην πρωτοφανή, για τα δεδομένα του κλάδου, αυτή μορφή κινητοποίησης. Ο κ. Τσιακίρογλου δεν παρέλειψε να εκφράσει την αισιοδοξία του για υψηλά ποσοστά συμμετοχής στην απεργία, παρ’ όλο που «κάποιοι προσπάθησαν να θέσουν εν αμφιβόλω την πραγματοποίηση της απεργίας μέσα από δηλώσεις και δημοσιεύματα», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.
Να σημειωθεί τέλος ότι αντιπροσωπεία από όλες τις παρατάξεις θα επισκεφτεί τοπικούς παράγοντες της πόλης και του νομού μας, όπως ο κ. Νομάρχης και ο κ. Δήμαρχος, παραδίδοντάς τους ψήφισμα με τα αιτήματα του κλάδου των επαγγελματοβιοτεχνών. Υπενθυμίζουμε ότι στην σημερινή απεργία συμμετέχει και ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης.

Γιώργος Συληγαρδάκης
syligardakisg@yahoo.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2008
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Όλα στο φως για τη Μονή Βατοπεδίου»

Πορεία προς το λα …