Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2006 Με ροδοπέταλα υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο Τοπείρου οι γυναίκες του Ολβίου

Με ροδοπέταλα υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο Τοπείρου οι γυναίκες του Ολβίου

0

Στον οικισμό του Οβλίου, στο χωριό του, μίλησε με μεγάλη συγκίνηση ο Δήμαρχος Τοπείρου, μπροστά στους συγχωριανούς του, που τον υποδέχτηκαν με ροδοπέταλα και πυροτεχνήματα.

«Σας χρωστάω ό,τι είμαι σήμερα» είπε ο Δήμαρχος, «και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Με ξέρετε από παιδί, έχετε παρακολουθήσει την πορεία μου και τη διαδρομή μου και η συμμετοχή και η υποδοχή σας με κάνει να νοιώθω ότι έχω μεγαλύτερες υποχρεώσεις απέναντί σας.

Γνωρίζετε τους αντιπάλους μας. Και ειδικότερα εδώ στο χωριό γνωρίζετε καλά ποιοι είναι εναντίον μας και για ποιους λόγους. Για λόγους προσωπικών συμφερόντων και επειδή σας θεωρούν κατώτερους από αυτούς. Ας έχουν τουλάχιστον το θάρρος να κάνουν ανοιχτή αντιπαράθεση εδώ μπροστά μας. Ας μη μας παρακολουθούν κρυμμένοι πίσω απ’ τα κάγκελα. Εμείς δεν μοιάζουμε μ’ αυτούς. Εμείς αγωνιστήκαμε και ματώσαμε για τα δικαιώματα των συνδημοτών μας και για την αυτονομία και την αυτοδυναμία της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δεν μοιάζουμε μ’ αυτούς που σε δύσκολες ώρες της τοπικής κοινωνίας και σε λαϊκούς αγώνες κατεβάζουν τους διακόπτες και περνάνε τις γέφυρες.

Ήρθανε στο χωριό και είπαν ότι θα «νοικοκυρέψουν» το Δήμο. Πως το εννοούν αυτό; Θα βάλουν νέους φόρους στους συνδημότες μας; Φόρους που εμείς, γνωρίζοντας τα εισοδήματα και τα προβλήματά σας, ήταν πολιτική μας να μην επιβάλλουμε εδώ και 8 χρόνια. Ή μήπως εννοούν ότι θα περικόψουν το κοινωνικό μας πρόγραμμα; Είπαν ότι θα σταματήσουν οι εκδρομές για τα ΚΑΠΗ κι εμείς τους απαντάμε ότι αυτά τα χρωστάμε στην Τρίτη Ηλικία, και στις γυναίκες και στα παιδιά μας. Εμείς θα συνεχίσουμε και θα διευρύνουμε το κοινωνικό μας έργο, γιατί είναι το ελάχιστο που σας οφείλουμε.

Στις 15 του Οκτώβρη το Όλβιο θα χαρεί και πάλι γιατί ένα δικό του παιδί θα συνεχίσει να υπηρετεί τα συμφέροντα όλης της περιοχής και των συνδημοτών του».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
  • Αστυνομικά νέα

    Αυτοτραυματίσθηκεθανάσιμα 64χρονος ΤηνΤρίτη 13 Ιουνίου και ώρα 08:30, στην Αρωγή-Ροδόπης,έ…
  • Ξάνθη-Πόλη των χρωμάτων

    Αίσθηση προκαλεί σε όσους βγαίνουν από την πόλη, κατευθυνόμενοι προς Καβάλα, αλλά και σε α…
  • Εύσημα στον Χρίστο Πούλιο

    Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ. Παναγιώτης Σγουρίδης αποστέλλει συγχαρητήριο μήνυμα σ’ όλους τ…
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αστυνομικά νέα

Αυτοτραυματίσθηκεθανάσιμα 64χρονος ΤηνΤρίτη 13 Ιουνίου και ώρα 08:30, στην Αρωγή-Ροδόπης,έ…