Εύσημα στον Χρίστο Πούλιο

0

Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κ. Παναγιώτης Σγουρίδης αποστέλλει συγχαρητήριο μήνυμα σ’ όλους τους εκλεγέντες στον νομό και στους δήμους τονίζοντας παράλληλα ότι θα τον βρουν αρωγό στην προσπάθεια για καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του πολίτη. Παράλληλα αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Ξάνθης κατέθεσε την πεποίθησή του ότι ο Χρίστος Πούλιος θα είναι Δήμαρχος Ξάνθης το 2010, αποδίδοντας τα εύσημα για τον προεκλογικό αγώνα που διεξήγαγε.

Σγουρίδης: «Συγχαίρω όλους τους εκλεγέντες…»

«Οι εκλογές της 15ης Οκτωβρίου 2006, για την ανάδειξη των τοπικών αρχόντων του Ν. Ξάνθης τελείωσαν. Η λαϊκή ετυμηγορία είναι καταγεγραμμένη. Ο λαός εκφράστηκε.  Ανεξάρτητα των αναλύσεων των αποτελεσμάτων και των συναισθημάτων που τα συνοδεύουν, ένα είναι το χαρακτηριστικό,  που συνδέει όλους αυτούς που έθεσαν τον εαυτό τους στη λαϊκή κρίση. Η θέλησή τους για προσφορά στα κοινά. Ως Βουλευτής του Νομού, συγχαίρω όλους τους εκλεγέντες,  Πρόεδρο Διευρυμένης, Νομάρχη, Δημάρχους, Κοινοτάρχες, Νομαρχιακούς – Δημοτικούς – Κοινοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους και τους εύχομαι καλή επιτυχία στη δύσκολη αποστολή τους. Αποστολή  που δεν θα πρέπει να έχει, παρά ένα και μοναδικό στόχο, την καλλίτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των συμπολιτών μας. Στην προσπάθειά τους αυτή, η συμπαράστασή μου  θεωρείται δεδομένη».

«Ο Χρίστος Πούλιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Ξάνθης»

Ερωτηθείς για το εκλογικό αποτέλεσμα στο δήμο Ξάνθης τόνισε: «Ο συνδυασμός «Πολίτες για την Αλλαγή» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης τον Χρίστο Πούλιο είχε ένα ιδιαίτερα δύσκολο έργο. Να εκφράσει ενωτικά τις ανανεωτικές δυνάμεις αυτής της πόλης. Μετά από ένα δύσκολο προεκλογικό αγώνα και μια σκληρή εκλογική μάχη όχι μόνο συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει πετύχει τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια η αντιπολίτευση στο Δήμο Ξάνθης αλλά αναγνωρίστηκε από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας ότι εξέφρασε με θέσεις και πράξεις μια νέα και πρωτόγνωρη για τα δημοτικά πράγματα πολιτική πρακτική με βάση αρχές, αξίες και πρόγραμμα. Επειδή γνωρίζω ότι καθ’ όλη την τετραετία η δημοτική παράταξη και ο Χρίστος Πούλιος θα σφυροκοπήσουν την δημοτική αρχή ασκώντας συνεχή έλεγχο και κριτική, πιστεύω απόλυτα ότι ως δικαίωση όλων των παραπάνω, οι «Πολίτες για την Αλλαγή» θα διοικήσουν τον Δήμο Ξάνθης μετά τις εκλογές του 2010 και ο Χρίστος Πούλιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Ξάνθης».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αύξηση του τροφείου στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου

Ο… χορός των ανατιμήσεων όλων των αγαθών και των υπηρεσιών δεν μπορούσε ν’ αφήσει… απ’ έξω…