Εγκαινιάστηκε το Κ.Α.Π.Η. Θαλασσιάς

0

Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2006, το ιδιόκτητο κτίριο του ΚΑΠΗ Θαλασσιάς. Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων, παρουσία των κατοίκων του οικισμού αλλά και επισήμων όπως Αντινομάρχες του νομού Ξάνθης, πολιτευτές και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Τοπείρου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Στ. Χατζηευαγγέλου, μεταξύ άλλων δήλωσε και τα εξής:

«Στο Δήμο Τοπείρου στηρίζουμε την τρίτη ηλικία από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την δημοτική αρχή. Με κάθε τρόπο. Με εγκαταστάσεις, με ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, με εκδρομές, με προγράμματα αθλητισμού, όπως το "Τρίτη Ηλικία και Θάλασσα", με το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι".

Και νοιώθω πολύ περήφανος που σήμερα μπορώ να σας ανακοινώσω ότι αυτό το κτίριο είναι ιδιόκτητο κτίριο του Δήμου Τοπείρου και των ΚΑΠΗ μας.

Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα, και πηγάζουν κυρίως από το γεγονός ότι ο δήμος Τοπείρου είναι ένας από τους μεγαλύτερους καποδιστριακούς δήμους με πολλούς οικισμούς. Όμως, με σκληρή δουλειά τα ξεπερνούμε. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα παραρτήματα ΚΑΠΗ και προχωρούμε και στους οικισμούς.

Κτίρια όμως που δεν έχουν καμιά ουσία αν οι Δημότες μας δεν τους δίνουν ζωή. Έτσι, νοιώθω ικανοποιημένος που βλέπω ότι όλα αυτά τα κτίρια χρησιμοποιούνται από τους πολίτες μας και συγκεκριμένα για τη Θαλασσιά, οφείλω να σας ευχαριστήσω όλους εσάς και ιδιαίτερα τον φίλο μου τον Γιάννη Σαρηπαπάζογλου, για τις προσπάθειες που καταβάλει όλο αυτό τον καιρό. Εμείς θα είμαστε κοντά σας ό,τι κι αν χρειαστείτε».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2006
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συμπεράσματα της Συνάντησης Life

Η λήξη της Συνάντησης Εργασίας με θέμα «Η Συμβολή του LIFE-Φύση ΙΙΙ στην Ολοκληρωμένη Διαχ…