Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2005 Το έθιμο συνεχίστηκε από την Περιφέρεια

Το έθιμο συνεχίστηκε από την Περιφέρεια

0

Κόπηκε η πίτα των εκπροσώπων της Θράκης. Με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου και των στελεχών του Γραφείου Τύπου αυτής, κόπηκε η Βασιλόπιτα την Δευτέρα σε γνωστό ξενοδοχείο της Κομοτηνής προς τιμήν των Μέσων Ενημέρωσης των νομών Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης.

Σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, χαλαρή και εορταστική, σχεδόν όλα τα Μέσα Ενημέρωσης παρέστησαν στην δική τους γιορτή.

Μετά από μια σύντομη προσφώνηση του επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Γιώργου Καρανίκα που αναφέρθηκε στο θεσμό αυτόν της κοπής της βασιλόπιτας προς τιμήν των ανθρώπων που εργάζονται στα Τοπικά Μέσα συνεισφέροντας στην ενημέρωση της Κοινής Γνώμης, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους.

Στη συνέχεια , ο Περιφερειάρχης κ. Αγγελόπουλος, αφού ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους για την Νέα Χρονιά, αναφέρθηκε εν συντομία στο έργο της Περιφέρειας, την επιθυμία του για την ολοκλήρωση του σχεδιασμού, την αύξηση της απορροφητικότητας στα διάφορα προγράμματα, ενώ τόνισε ιδιαίτερα το πνεύμα ισοπολιτείας και ισονομίας που επικρατεί στην Περιφέρεια.

Ο ίδιος εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο των δύο εκδοτών Κ. Βλαχόπουλου και Ν. Γεωργιάδη, ενώ τηρήθηκε κι ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας και η διανομή επιτραπέζιων ημερολογίων έκδοση της Περιφέρειας. Το φλουρί κέρδισε ο Ιπ. Γαλάτης, εκπρόσωπος των τηλεοπτικών Σταθμών της Ξάνθης.

Ο κ. Περιφερειάρχης ευχήθηκε σε όλους τους δημοσιογράφους και είχε ιδιαίτερη συζήτηση μαζί τους αποδεικνύοντας τις άριστες σχέσεις που έχει με όλους.

Σημειώνουμε ότι σύντομα θα γίνει στην Καβάλα η αντίστοιχη εκδήλωση προς τιμή των δημοσιογράφων Καβάλας – Δράμας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κέρασε κρασί και ειδήσεις….

Γεύμα στα τοπικά ΜΜΕ παρέθεσε ο Δήμαρχος Βιστονίδαςμε άφθονο κρασί, νόστιμο ψάρι, και ειδή…