Κέρασε κρασί και ειδήσεις….

0

Γεύμα στα τοπικά ΜΜΕ παρέθεσε ο Δήμαρχος Βιστονίδαςμε άφθονο κρασί, νόστιμο ψάρι, και ειδήσεις … «κέρασε» ο Δήμαρχος Βιστονίδας κ. Βασίλης Τσολακίδης στα τοπικά ΜΜΕ …επί τη ονομαστική του εορτή, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2004 το μεσημέρι.

Στην ταβέρνα της Γενισέας συνέφαγαν ο κ. Τσολακίδης, ο εκδότης του «Ε» κ. Διαφωνίδης, ο εκδότης του «Αγώνα» κ. Κοσμάς Γεωργιάδης, ο εκδότης του «Xanthi News» κ. Σταύρος Καρυπίδης, ο δημοσιογράφος της «Θράκη» κ. Πεντζουρίδης, ο ιδιοκτήτης του «Ράδιο Αρβύλα» κ. Χατζηευφραιμίδης Μιχάλης.

Οι ειδήσεις…

Η ατμόσφαιρα χαλαρή, φιλική, εορταστική και ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε τους καλεσμένους του για την καλή συνεργασία, υποσχόμενος ότι αυτή θα εδραιωθεί ακόμη περισσότερο μέσα στο 2005. Και καθώς είναι γνωστό, ότι οι καλές ειδήσεις «βγαίνουν» κατά τη δημοσιογραφική ορολογία και τακτική, στα γεύματα, οι ερωτήσεις προς το Δήμαρχο έπεφταν βροχή…

Ο ίδιος αποσαφήνισε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει πρωτίστως, είναι ο Δήμος Βιστονίδας…προκληθείς από τους δαιμόνιους δημοσιογράφους…που τον …θέλουν να έχει άλλες βλέψεις… και ότι ευελπιστεί το 2005 η τοπική αυτοδιοίκηση να πάρει…ανάσα και… κονδύλια που έχει στερηθεί τα τελευταία χρόνια.

Επίσης αναφέρθηκε στους νέους αντιδημάρχους αποκαλύπτοντας το ονόματά τους: κ. Σίσκος, Αριστείδης Καπαγερίδης, κ. Ρεσήμ Ουζέλ, ενώ διευκρίνισε ότι το προεδρείο παραμένει ως έχει.

Αναφορικά με την αντιδήμαρχο κα Γκαϊντατζή που ρωτήθηκε, διευκρίνισε ότι αναλαμβάνει καθήκοντα στη ΔΕΥΑ.

Ο Δήμαρχος Βιστονίδας, όμως αναφέρθηκε και στο μεράκι του…το Δίκτυο «Πόλις», στο οποίο γίνεται μια εξαιρετική δουλειά με τους δήμους Τουρκίας, Βουλγαρίας, Ελλάδας και συμβάλλει στη διαπολιτισμική συνεργασία και στην ανάπτυξη στενών επαφών με τους γειτονικούς λαούς. Μοιράστηκε με τους δημοσιογράφους τις εμπειρίες του από τη φιλοξενία στις πόλεις που επισκέφτηκε, ενώ αποκάλυψε ότι μέσα στο 2005 θα γίνει ένα συνέδριο, οργανωμένο από το «Δίκτυο «Πόλις», που θα αποσκοπεί στην ενημέρωση και στην επαφή με την Ε.Ε., με δεδομένο τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Τουρκίας και της Βουλγαρίας.

Τα σημαντικά γεγονότα του 2004 στο Δήμο Βιστονίδας…

…κλήθηκε να αναφέρει ο δήμαρχος Βιστονίδας και στάθηκε στην έγκριση από το πρόγραμμα Intereg του ποσού των 100.000.000 δραχμών για την αναπαλαίωση της Καπναποθήκης στη Γενισέα – έδρα του Δήμου – όπου θα λειτουργήσει σαν μουσειακός χώρο και χώρος ανάδειξης της Βαλκανικής κουλτούρας.

Αναφέρθηκε επίσης στην δρομολόγηση της αναστήλωσης και ανάδειξης του τεκέ του Σελίνου, που θα συμβάλλει στην τόνωση του προσκυνηματικού τουρισμού, αλλά και στην ιδέα που θα υλοποιηθεί μέσα στο 2005 της αναβίωσης της καλλιέργειας του βιολογικού ζαχαροκάλαμου.

Η συζήτηση επεκτάθηκε στα δρώμενα σε πανελλαδικό επίπεδο και νομού, ενώ θεωρήθηκε ιδιαίτερα θετικό και σημαντικό γεγονός για το νομό, η υφυπουργοποίηση του Αλέξανδρου Κοντού!

Μαριάννα Ξανθοπούλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2005
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ: Και άλλο τροχαίο στον δρόμο Ξάνθης- Παραλίας Αβδήρων

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στον δρόμο Ξάνθης Παραλίας Α…