Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τέμπη: Παρέμβαση Ανδρουλάκη στη Βουλή μετά τη δικαστική έφοδο στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ

Τέμπη: Παρέμβαση Ανδρουλάκη στη Βουλή μετά τη δικαστική έφοδο στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ

0

Παρέμβαση στη Βουλή πραγματοποίησε ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά από δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε αιφνιδιαστική δικαστική έφοδο στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ και την κατάσχεση σκληρών δίσκων με συνομιλίες της νύχτας της τραγωδίας των Τεμπών


Παρέμβαση στη Βουλή πραγματοποίησε ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά από δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε αιφνιδιαστική δικαστική έφοδο στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ και την κατάσχεση σκληρών δίσκων με συνομιλίες της νύχτας της τραγωδίας των Τεμπών.

«Ακούσαμε τον πρωθυπουργό να καταγγέλλει την τοξικότητα στην πολιτική ζωή του τόπου. Το κάνει αυτό ο ανθρώπος που πρωταγωνιστεί της τοξικότητας όταν βλέπουμε συνέχεια το τρίπτυχο διαφθορά-συγκάλυψη-ατιμωρησία. Όταν βλέπουμε στελέχη του πυρήνα του Μαξίμου να εμπλέκονται σε κορυφαία σκάνδαλα που δηλητηριάζουν τη δημόσια ζωή και αντί να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη να βρίσκονται στο απυρόβλητο. Πρωταγωνιστής της τοξικότητας είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Εμείς απαντάμε με την αγωνία και την προσπάθεια μας. Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα με τις συνεχιζόμενες θεσμικές μας πρωτοβουλίες», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις μετά τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και την αναφορά που κατέθεσε ο ίδιος στον Άρειο Πάγο αναφορικά με τις «επίμαχες» συνομιλίες τη νύχτα του δυστυχήματος των Τεμπών και τη «μονταζιέρα» στις οποίες υπεβλήθησαν, όπως καταγγέλλει η αντιπολίτευση.

«Ενώ επί ένα χρόνο η Δικαιοσύνη δεν είχε κάνει τίποτα, μαθαίνουμε σήμερα ότι χτες ο εφέτης ανακριτής Σωτήρης Μπακαΐμης, με εντολή του, έδωσε τη δυνατότητα να πραγματοποιηθεί έφοδος στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ στην οδό Καρόλου και να κατασχεθούν σκληροί δίσκοι με τα πρωτότυπα ηχητικά που σχετίζονται με την τραγωδία των Τεμπών. Πρέπει να καταλάβει ο πρωθυπουργός ότι εμείς ερχόμαστε στη Βουλή για να απαντήσουμε σε ένα κοινωνικό αίτημα. Στη δίψα του ελληνικού λάου για δικαιοσύνη και διαφάνεια», υπογράμμισε στη συνέχεια.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…